cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Friday, February 11, 2011 @ 6:43 AM
the L is on the perasan mood
ouh yeah , tittle pon suda mcam doe ! 

terime kaseh encik L sebub wish dan sebub memperasan kan diri anda 
HAHA
maaf tapi aku memaang dah ta sayaang dekt kao tahuu
aku tatau mane lhaa kao dpat cite mngaruts ni
sampaii boleh perasaan aku sayangg kao lagi . heii , what past is past
and aku takaann jilat balek ludah aku dengan skap "ouh ya , ye , aku sayang kao"

buku pasal enkao dah lame aku cmpak doe
kao just stakaat budak yang aku anggap kawan yang pena hepi en aku
thats all and fully full stop

ya , walao pon aku rase ayat aku semalam mcm sial jahaat gile
but thats the fact ryte naww . aku sayaang bie aku
dan please , dont be funny young man (:
young ? grr * im much younger than youu dear

tapi kalao kao still na pecaye cite ngaruts tuh , pecaye lha
aku kat sini gelak je 
HAHA
ops , sorry yank , truth*
so if kao bace , kalao lhaa ((: aku tak sayaang kao pon lhaa gediik
saye sayangg anda sebgai orrang yg lebihh tua saje .
thanks for all that you av done for me 
what ? HAHA


back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

untok awak tahuu burfdaay present you are mine back kao bahan aku ? battle of the band nah ! amek kao pindah sekola ): kao Adira ku ((: kao menghantui setiap langkah hidop ku ): detik to midnight -,-
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS