cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Thursday, February 17, 2011 @ 8:40 AM
suka kutok orrang kan jantannn !
aku rasa kau mesti boleh mampus kan kalau tak kutok orang

HAHA , aku kesiaan tngok kao tahuuu . biase , orrang tak sedar diri macam kao memang suke kutok orrang

kao piki kao ensem sanadd nakk kutok kutok orrang ?
tngok lhaa diri kao yankk ! kao tak sempurne
sedang kan aku yang tengok kao pon dah tegelaak tauu tak

lepas tuh yg paleng takleh blah ,,
die boleh kutok orrang mcam2 !

HAHAHHAAHA . sumpah perangai mcam budak uneducated
biase , kao mane akil baligh lagii ! WUAHAHAHA

budak budak mila , sabaar jelha
muke dala tak seberape , otak pon dah bole jadi otak otak !
ade pakage ke kao ? kalao kao ensem (HAHA , ta munken) tapi otak takleh jalan , tagune
malu nye weyy . ta sanke lhaa kao budak kelas aku
aww , malu malu maluu 
keluar lhaa kao dari kelas 3KAA ni . kao ade ke takde , SAME !

eceytt ! kao tngok kat skolaaa esok wey , memangg kaw kaww kao kene nan mulot aku ni haa 
BUDAK TA SEDAR DIRI
fuyohh , esok memaang hari yg ditunggu tunguu 
ade ubi ade batas , lain kali , aku balas 

KAU JANGAN BUAT MASALAH DENGAN AKU
BUKAN SEKALI KAU KUTUK KAN ? BANYAK KALI . KAU INGAT TU

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

single macam lagi bagos ! the L is on the perasan mood untok awak tahuu burfdaay present you are mine back kao bahan aku ? battle of the band nah ! amek kao pindah sekola ): kao Adira ku ((:
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS