cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Tuesday, March 15, 2011 @ 7:48 AM
danok : tenok

 http://nancylarson.files.wordpress.com/2010/06/bench1.jpg
 Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.
Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….

first , aku yang putus kan kauu . patot nye kau yang bgy lagu ni kat aku 
tapi suke hati aku lha , lagu melda , bukan lagu kau
HAHA . aku putus cinte , so what ?
ape aku dpat kalau aku sayangg kau ? dapat ganja je ! HAHA
aku sayangg kau sribu kali sayang tapi aku dapat , dapat duka
maaf , kalau kau sygg aku kau takan buad aku mcm orrang pandai duduk tepi longkhang
 aku ni ferus ke tidak ? ye aku ferus tertonggeng
tapi ape mauu buad
maaf , aku bukan jenis penageh kaseh maknusie
kau datang dan ta pelu lha na tageh kaseh aku balek ye .
ape pelu aku buad ? ye , buang name kau dan jangan penah kembali kalau anye saket en aku
 

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

kem deraan thankful incik ceni in the belog :DD    ibu kate die mcam p... 23 February 2011 suka kutok orrang kan jantannn ! single macam lagi bagos ! the L is on the perasan mood untok awak tahuu burfdaay present you are mine back
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS