cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Saturday, April 23, 2011 @ 7:07 AM
iloveyouu
aku dah tatau cemane nak luah kan yang aku sayang kau
gilebabisanadsanadketatketatfuckingdamnmuch

kau dah amek hati akuu , malangnye 
kau tapena jage hati yang kau amek toh elok2 !
kalauu kau bace aku just nak kau tahu aku sayang kau DANO

ya Allah , kau skap aku bnyak brubah bile aku tanye
aku brubah cane kau bukan na gtau
pfft ! dasarr kau ! aku na ubah diri aku sepety ape yg kau na
-__________-
sudah lha ! kau ta habes habes ta sudah sudah dngn perngai kau yg kuat gile merajok
mcm budak tadika mintak susu 
gile wehh , aku tak ankat kol die , maraa2 maki2 , lepas tuh merajok
aku kol die kejap , die mara , aku kol balek
die gy reject ! bodoh
lepas tuh kauu bukan cam suare aku en !
dasarr balak :( kau tau tak sedih !
aku bole je cam sore kau kenape kau tabole
masalah telinge sebub tuhh bile aku kol
kau skap APE APE APE APE 
auww , comel ! akuu rindu kauu 
kau takan nak berubah sebub aku
kau ekot kepale otak kau je
akuu nak kau bodohh , naakk , kalau kau batak aku 
aku lagi batak batak dekat kau !
aku tatau cemane na skap lagi
aku penat asek aku yang kene mengalah
aku yg kene pujok kau sume bagai
aku penat , aku sedih , aku merayu dekat kau ubah pangai kau
kau skap itu ini itu ini lha !
sudah lha !
kalauu lh kau bace post aku ni kan DANO , aku sayangg kau :(
aku nak kauu tahu tak , tau taakk ! 
tapi aku nak kau brubah , jady budk baik susa k ?
menjaoh dary kau perkare terbaek kot kan ,
munkin kau bahagie tade aku
bia aku yg mengalah , susa nak lupe kau , kau baek snad dgn aku :)
kau jage kebajikan aku . HAHAHA
susa lupekan kau , setiap kali enad kau , hati aku saket weh ,
sumpah . 
sakett sanad ! ta pike pasal kau , mzty pike jugak , bodoh punye mila
asal lhaa aku batak kat kauu :( aku pon tatau doh 
kau mandrem aku apeh ! HAHA
bnde da jady bnde takan penah jady baek slagi kau tanak jage hati aku
aku tryy jage haty kau , aku pujok kau
tapi kenape asek aku je ?
kenape ! akuu penad lhaa bieyy :((

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

its you putus telinge terrbako i hate youuu selamat ulang tahuun  aku ade kenal someone ni , kenal dekat sekola :) ... this is what we called love kau kaye aku kesah ? this is love last school holidahh
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS