cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Sunday, April 10, 2011 @ 3:00 AM
putus
PUTUS
taktahu lha na skap ape
kiteorrg kenal since tahunn lepas dalam bulan err julaii august catu lha
dipendek en cerite kiteorrg lost contact 
dalam aher bulan january this year i mean 2011 kiteorrg cont balek mcam ,
aku terjupe facebukk dia lha , catu .
die mintaak couple balek , and seriously , hati aku memang tok die 
kiteorrg kapel time burfdaay aku , aku mintak so mcm so sweet gitu lha :)
10 FEBRUARY 2011
setiap hari setiap mase jam detik waktu die kol aku
every night die buad super saver
aku un tatau die buad super saver ape pai dary kol 1 pai kol 5pagy die kol
tah ape kiteowgg gadoh , gelak , nanges , nyanyi , melalaak 
aku tatau lhaa die yg maen guitar ke hape , tapi kalau die yang maen , thankyouu
awak , guitar dan suare memangg kamcheng :)) sedaaap 
orrg suke sanadd denga die nyanyi
pena satu mlam tuhh die takot en akuu sampai menanges2 akuu
aku da benti nanges , die takot en agy , pe lagy , memangg nanges2 lha aku
die skap "bie suke denga sygg nanges"
gilaaa :( aku takot lha bodoh !
heee :D
tapi tu dulu , skang da takde lagy
kalauu na kate memory , sumpah memory aku dengan die bnyaak sanad , hepi hepi hepi :)
tapi ade maknusie bergelar sahabat aku buad aku cm puki andd
aku pon da malas lhaa na amek tau pasal kau dan die
memory , memory lepas jelaa , walau un memory aku dengan kau memory terindah
semue pasal kau bahagie
kalauu na aku sebot satu2 , memang korrang ta larat bace 
aku malas pike daa
banyak janji kite kan , janji kau nak aku pai bile2
janji janji janji

lagu ni kau nyanyi tok aku , aku takan pernah lupe , setiap hari aku maen guitar lagu ni
sebub aku syaang kau <3

cinta jangan tinggalkan aku karna takkan pernah ada cinta selain dirimu ,
jika kau tinggalkan aku sanggupkah diriku menghapus sgala bayangmu oh kekasihku
Kembalilah.


Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

telinge terrbako i hate youuu selamat ulang tahuun  aku ade kenal someone ni , kenal dekat sekola :) ... this is what we called love kau kaye aku kesah ? this is love last school holidahh what about now what about tomorrow kasa kah saye ?
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS