cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Sunday, June 26, 2011 @ 9:07 AM
Dano Sengal Ubi
kauuu , dary dulo smpay sekarang
selau saked en haty aku
kau skap aku ta pike prasaan kau ?
weh bodoh , kalao aku ta pike prasaaan kau takde aku balek kat kau
aku snggop tnggal en org yg beri aku cahaye hary tuh !
ape yang kau blas weh
kau kecewe en aku !
kau saked en haty aku
kau membabi en aku
takpe wehhh ! aku enad kau buad cam ni
aku engad lhaaaaa !!
dan dan kau buad pekare yg same
sekarang kau pegy , kau jgn dtg balek
aku fed up lhaa sial bercouple ni !
kalau aku ta disakiti mzty aku mnyakiti
fineee aku ngaku aku bnyak buad sala trutame kad mr sunshine aku !
but kau skap kau na study :((( aku takleh buad ape daaaaa
siyez weh , u lock my heart but i broke your heart
bukan aku sengaje , aku nak kau tapy aku taboleh
di sisi laen aku kene jage haty org yg slalu buad aku hepi
ye salah aku . aku sedar
aku mintak maaf mr sunshine .
aku harap kau tau kalao aku syg kau
SAYANG
tapy aku takbole
aku kene blas balek syg org tuh
aku try bagy spenoh haty aku yg tesise tok org tuh
tapy diaaaa tapenah hagai !! die ta habes2 saked en haty aku
hancor en haty aku , harapan aku !
inikah balasan semue pengorbanan aku
menyesal aku balek kad kau weh klao ni yg aku dpad 

mr sunshine , im really sorryy :( kau penah skap jgn maen kan kau
aku takpena maen en kau . bende da belaku
kite kawaaan kan :)) sumpah , dont leave me alone !

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

saypukoko all about him . yeah . you :) flash back to the memory of 10th february 2011 a nite to remember for you cun JENG JENG PKS . ilobeyouu cara menghadapi stressy . cara aku lhaa . meh teng... sam sam sam sam , shaheizy sam Siti Nuratikah Farrah Maimunisa Binti Mohd Nur Raz...
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS