cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Tuesday, November 29, 2011 @ 3:37 AM
sunshine
http://media.tumblr.com/tumblr_llmfc8b4ER1qilysz.jpg 

Mr. Sunshine , I want you back in my life 
I give you this Leaf , Will you be mine ?

Eh , berani mati ah kau tulis camni . Ta takot die tahu kea ?
Dey tangaci , Bet ah sama wa kalau dia baca blog wa
Hee :) wa konfem punya lha kalau die takan bace
Hay Sunshine -.- kau tahu tak aku rendu setengah mati dekad kau ?
Haha . Kau jilat ludah kau balek ahh Mila !
sob sob :( Tatau kenape Aku asek pike kau jea . Lagi lagi lagu colors and promises
Sebak sebak ! kau tahu tak Sebak weh :(
Aku tapike orang laen , kecuali kau tahu
Mila , kau curang ! Bodoh Sheet !
But I dont know what to do more lhaa . Hay , saye tak kapel dengan sunshine ken
Dey , memang lha , tapi kau pike sunshine tuh all the time
ta ke curang tuh ?
then kalau aku dah rendu nak buad cemane ken ?
Heish . Takpe lha 
Aku akan buad macam takde bende belaku :) 
Be strong Mila . You must be
Aku tak rase Sunshine nak aku lagi :( Damn
Kenyataan yang paleng saket weh . Haha 
Lagipun kau ada Domo dah ken . Kau tamak tahu tak ! Tamak Mila
Kau campak orang sana sini 
Aku ta sanggop tengok Domo nanges
Domo nanges buad hati aku saket :(
Dah tahu tuh , Kau buad lha Domo kau tuh Hepi , Bodoh kau Mila , Tamak Haih !
Kay Fine , Aku nak lupa ken Sunshine lewni . 
Domo ken ade :) He always trying to make me Hepi
And always make thing even better 
So , sunshine ? Dey , I keep thinking of you !
Kalau lha aku boleh putar balek masa . I will never let you go sunshine 
I love you

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

Cogratulations , in france Tahniah budak dumpster APA PON TABOLE LHA ! ghee . takleh buad ape dah l... DANO :* Mila si Taiko (satu) in hundreds of day cikedies TEEN disease waiting tumblr
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS