cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Friday, March 16, 2012 @ 8:55 AM
Alahai Manusia
Tumblr_m0z416epll1qjnxoxo1_500_large  

Alahaii Manusia . Phew Pheww *Mengeluh banyak kali GelengGeleng
Jujur lah , secara jujurnya , please jujur , tolong lah jujur
Jujur lah padaku *Lagu radja berkumandang di corong corong laptop
Hihi^^ Jujur lah kan , Apa nak jadi dengan bangsa melayuu ?
Bukan bukan ! Apa nak jadi dengan orang islam sekarang ni ?
Yeah , much more better 
Kau islam ? Aku tanye nih ? Please ahh jawab ! kau Islam kea ?
Puihh ! Gelak ramai ramai pelis
Hahahahahahahaha :>

Kau islam tang mana ? Cer cita kad aku ? *Gelak sipu sipu
Nama jea islam , Siti Nurzabedah *maaf tuan nama , hanya ini terfikir*
Tapi perangai kau langsong tidak menunjukkan kau seorang islam 
Aku tahu , tahu tahu tahuuu sangad tahu kau nak hidop bebas
konon kau nak tiru gaya barat lah ? hidop bebas bagaikan burung gagak *kau buruk
5454006520_be00442b27_z_large  
macam ni kannnn ? Haa ? Haa ?
Yang perempuan dengan takmalu nye pegang botol arak
Alahh , please ahh weh , please please !
Kau islam ! Aku nak tanye , Kau sedar tak kau islam ?
Dah tuh kenape buad ? 
Aku tahu aku ta begitu baik sangad
Tapi atleast aku buad jugak suruhan Allah
Kau ? Nak aku senaraikan kejahatan kau ? Muahahaha :> sure can
- Kau pegang botol arak
- kau smoke
-kau berzina
Apaa ? Apaa ? Kau kata kau tak buad ?
pegang tangan ? Kau jangan kata normal
Dosa tetao dosa dik oi ? Apelah bodoh kau ni ? Hahahah
- pelok ciom pelok ciom
Apaa ? Nak bukti ? Kau sedar sendiri lha woi -.-
- Mendekati zina pon dosa weh . Alah , nampak sangad taktahu agame 
- tidak menutup aurat
Yang sadis nyee , nak tiru amoi . Phewwww
Short pants bagai . Ape kau nak tunjuk ?
Yeaah right , laki nak kad kau , Just sebagai santapan nafsu semata dan itu reality dik !
jujurnyaa lelaki tanak deh jadikan kau bini
rosak benih benih dorang . Muahahahahha
Gelak besar pelis , tunjok betapa bodohnya mereka
Yeah , Kata Kata aku nih memang menyakitkan hati kan ?
Please lah sedar -.- Banyak tanda tanda kiamat dah ada
Haaa , lagi satu
jangan kau sakap nak menutup aurat tunggu dapat hidayah kea ape
dah wajib maksodnye dapad hidayah kea tak dapad ,
kau kene pakai , Haa
Apelah bodoh statement tunggu hidayah bagai -.- Lagi Lagi reetisss
Terserlah kebodohan kau jai ! Hahahahahahah :> pisss yaww

Seperti gambar first aku , just be you
which mean , kau dah islam , please jadi islam kay -.- 
Yang pegang botol arak tuh yang paling aku bengang . Nampak bodoh gila
Tak cool , siket pon tak
Memalukan agama bangsa dan negara doh !
Kata islam , Manaaaaaaaa ? Doom , Kau bodoh 
Gentle aah aku sakap
Jenis orang taktahu malu . Tebal muka . Make up lebihh
7inci bedak kau :P Pft . 
Aku benci orang orang jenis macam kau 
Kalau kau sakap kau benci aku jugak
takada hak kau nak benci aku sebab
Kita haruslah mencegah kemungkaran
pertama dengan kuasa maksodnya seperti bapak berkuasa menyuruh anak solat
kedua dengan lidah iaitu menasihati
ketiga adalah dengan hati iaitu membenci kemungkaran
kau buad kemungkaran dan kau membanggakannya
so , aku benci kau XD

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

Aku Nak Jadi Omey Macam Taylor Swift Aku Omey Gila Perasan Encik Mimpi Mimie KepengPeng Birthday Mila dan D'Lema School Holidays Tips memanjangkan rambut Planner sunshine Cogratulations , in france Tahniah
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS