cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Tuesday, March 15, 2011 @ 7:18 AM
kem deraan
alhamdulillah aku selamat tiba di ruma

haha . kem deraan ? penah pegi ke korrang ?
aku dengan bangge nye skap aku pena pegi (: HAHA
sebelom tuhh , saye kamila mahmudah zahra bt mohtar selamat tiba dengan seluruh anggota badan saye
tiade cacat celaaa , hanye kepenatan yg terserlah dari muke buruk aku yg comel ini :DD
ouh tuhan , balek jugak aku
kalauu koraang na tau deraan ape , memang satu belog ni ta habes aku nak story
HAHA . ape yang digeruni oleh rakyat semot mcm kami ialah kolam air payaa
maksodnye , kami kene masok , tapi tak masok lhaa
belambak lagi lhaa
tapi pape hal pon , experience itu pentung tahu
ape yg aku belaja : jangan egi kem mcm ni lagi kalau tanak tulang patah ye
HAHA . terrbaaek :D malas mahu cerite panjang . ade lagi story ney nak diwarwarkan
patot kuwa berite tv3 tahuu . tapi aku tak suke publisity :)

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

thankful incik ceni in the belog :DD    ibu kate die mcam p... 23 February 2011 suka kutok orrang kan jantannn ! single macam lagi bagos ! the L is on the perasan mood untok awak tahuu burfdaay present you are mine back kao bahan aku ?
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS