cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Saturday, March 24, 2012 @ 11:14 AM
MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)
 Assalamualaikum ! *lambai tangan lompat lompat mata sepet*

Tekan banner lawa untuk up up and away ke blog akak omey Manja :>

Pergi ke pasar membeli gula ,
Beli gula merantau ke Penang ,
Saya sudah masuk contest give away kak Manja ,
Akak tolong lah please , saya nak menang :D

Hee :D Hay kak Manja . Meh sini baca meh
Banyaaaaknyeeeee sponsor :O dan macam artisssss dah kak manja kan ^^
Autograph pleaseeeeeeeee :D semua sponsor all done follow and like and add friends .

Jom kita mulakan dengan definisi Limited Edition *Bediri atas kerusi , tangan dibahu*
Limited Edition bermaksud , Alah , cemane ye 
"Satu dalam Sejuta"

Banyak persoalan yang berada di minda banyak tanda tanya dan juga kata kerja 
Hm , Kisahnye , saya Limited Edition ke ?

I'm Limited Edition
- Sudah terang lagi bersuluh , sudah nampak lagi jelas , nama saya KAMILA MAHMUDAH ZAHRA BINTI MOHTAR . ada kea orang nama sebijik sebijik macam saya ? Hahahahaha . Rasanya saya satu dalam sejuta kot XD Muehehee . Kalau taguna binti pon , still ada kea nama macam saya ? Heee . Terima kasih Ibu , Terima kasih Ayah . Melapchiuguysss

I'm Limited Edition
- kerana saya pelik :) Pelik itu istimewa kan ? Dimana semua orang sama , dan hanya saya seorang yang lain . Ye ! saya limited edition :P Mwihihi 
For example : [based on true story] Kejujuran amat penting kan ? Kay , bila saya dan kawan kawan saya hang out , semua memakai tudung pesyen Hana Tajima , Maria Elena lah , Yuna . Saya memakai tudung bawal dan saya tocang disebelah kanan :D Satu shopping complex , hanya saya yang pakai XD Hee . Kira saya Limited Edition kan ? 


Kaannnnn :> saya sebelah , err , Kiri sekaaali :D *ignore muka sememeh*


Lepas tuh , kawan kawan saya pon tiru saya :( Lepas tuh tak Limited Edition lagi . HihiPicture ni pulaak saya amik 30 June 2011 . Masa kebangkitan Yuna . See , saya gunaa tudung bawal :D Special tak special saya ni :P Mueheheee 

I'm Limited Edition
- dalam sekolah saya lah , sekolah saya , sekolah awak awak awak taktahu lha . Kalau korang denga guruh kilat dan sewaktu dengannya and masa tuh korang kad tengah padang , korang mesti tutup telinga pastuh lari kan ? Kannnnnnnnnn ? Tipu lah tak :P Kay , saya tak -.- Saya ni orang nye pelik *Back to main point* sampai semua orang gelak en saya :'( Sobs Sobs . Bukan apa , dah saya semula jadi kejadian alam camtuh , nak buad cemana . Hay , jangan salah en ibu mengandong !
For Example : [Based on true story] Ceh , ayat nak macam dalam drama en , true story bagai . Tapi serious ture story pulak -.- Masa tu tengah kawad kaki ni haa kad padang *saya pengakap pengakap pengakap* Tengah kawad kaki kad padang tuh , tiba tiba ada pulak bunyik kilat . Pelaja pelaja lain lintang pukang lah lari pegi tepi padang . Kita pulak ? Kitaaaa cemane ? Sebab takot gemuruh tekejot mengejot dan mengejotkan , memang takot sangad , kita tutup telinga pastuh mencangkong kad situ jugak , tak gerak mane mane . yang lain dan pergit tinggal en kita sorang2 . Sampai guruh suma dah habis dorang datang , kite still duduk mencangkong tak boleh gerak . takod sangad XD sampai kawan sakap "Kalau kene guruh , kau jelah kene Mila , yang lain semua dah lari tinggal en kau sorang2" Hahahahaha :> 

I'm Limited Edition
- Hm , I am Limited Edition :P *Perasan , muka gedik tangan dibahu*
Saya pelupa , Err , Kay , itu tak membuatkan saya Limited Edition enough . Actually :3
Tayah na Example kan :P Kalau saya gadoh dengan parents , kawan , boypreng , cikgu . Saya mesti masok bilik menangis sepuas puas nye . Serious . Punya nangis nangis , lepastuh tibatiba saya terfikir
...
saya terfikir , saya menangis sebab ape senanye nih ? -.- Lepastuh saya akan duduk atas katil pike sedalam dalam yang amat kenape saya nangis
Lepastuh bila dah pike saya akan buad kesimpulan "Alah , hal kecik je pon , buad pe nak nangis semua . haish"
Lepas tuh saya keluar bilik makan minum tengok tv , gelak gelak
Hahahahahahahah :> Ada ke orang pelupa sampai sebegini rupa ? Hahaha

I'm Limited Edition
- Last but not least , Limited Edition ? Yeah , semua orang actually Limited Edition because semua orang ada kelebihan dan kelemahan . Setiap Kelebihan itulah yang membuatkan seseorang itu Limited Edition :> 
*Denagn harapan Kak Manja tersentuh baca ayat ni*
Heeeeee :D

Hadiah Hadiah menawan yang membuat saya tertawan dan ditawan :-

1 x Hot slim purse [green] sponsored by Girl's Favourite Shop
1 x Custom made tote beg sponsored by I AM NOT A DESIGNER
1pc x maxi dress sponsored bye Facebook shawl hijab room

Hay kak manja , sorry gilosss for the long post :'( saya terlalu sukakan gilakan menulis . Saya nak tulis panjang panjang tapi kesian kak omey penat lelah berpeluh peluh baca blog nih :P
For further information , carik saya : FACEBOOK SAYA





Labels:

back to top?
Friday, March 23, 2012 @ 11:09 AM
Always Think Big
Always think big in this critical world 
 Hai , saya mila *lambai tangan*
im a small girl in this big world but i always think big
but my brain are in normal size . so dont be fool telling fitnoh fitnoh to the others telling that my brain are big and abnormal .
Ye , dan kulit saya berbelang sekarang . Happy ? Happy ?
Pheewwww ,TAK !
sape lah yang suka berbelang sana sini kan ?
Nanti orang engat muka aku zebra cross . Bapak semad orang pijak muke aku naty
Hihihi :')
Laugh a lot ! Laugh make you feel younger and ofcourse it's also makes you younger
So , do laugh and stop cry about pass that cannot be rewind
Kay , kauu engad ni video apa mahu rewind sana sini
ini life , bukan game
Game kau mati 10 kali boleh ulang 10 kali
But in reality , what pass is pass , when you die , you die
There's no ther way to change it back

Kay , aku merapu . sebenarnya aku nak bagitahu esok aku ada
MTAQ
stands for majlis tilawah al-quran dan aku belom tidurr
Pahaaam ? Aku belom tidurr dan esok ada seribu orang hadir dan mata aku naty mesti hitam . Cool giloss -.- 
Lepas tu lepas tu , aku takada baju kurong nak guna
Pft . Ilebiussssssss 
Again , Think big , Laugh a lot . And please , I'm turning myself into a perfect Muslimah
wish me !
back to top?
Wednesday, March 21, 2012 @ 5:59 AM
Soundtrack for SPM : Mr Saxobeat
Haaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii fella , kalau ramai yang baca fellas 
What just happen today ? 
Alahh , kalau zaza , farrah baca benda nih macam takada makna sangad
sebab hari hari aku lalui bersama dua orang minah cunnei nih -.-
Seksaaaaa woih . Hahahahahahah ! Aku perli kau nih , baik kau baca !

Alah , dah tahu takpayah buad buad taktahu
satu Malaysia tahu hari ni result keluar kann ?
Lain lah kau dok tandas seumor hidop hanya untuk melepas
dan akhirnya kau terlepas segala benda dan menjadikan kau outdated
Dan aku pasti takada manusia macam tuh ?
Kalau ada bak tunjuk bukti ahh ! Hahahahaha aku bagi hadiah , Himawari XD
Apekena dengan Himawari ? Shiro ke ? Pon boleh lah !

Aku baca blog akak omey aku :D Kak anis , ada nama aku kad post dia 
Hahahahahah :> Bangge sehh yang membuatkan hidung aku agak kembang sebelah . Dan result dia cemerlang gemilang 
Congratulations akak :*
Dan dia bagitahu Izwan dapat 5A , Kay congrats :)

Haaaaa , Lepas tuh kad sekolah punya lah kan aku excited tanya orang itu orang ini 
tanya apa ? Aku tanya apesal banyak kakak senior nih melaram amik result ?
Phewwwwwwwwwwww . Nak goda sapa ?
Jangan lha goda saya kak XD Harharhar
Aku nak tengokakak yang kutok perli aku toh , yang jelly dengan aku sebab dia bawah aku
Jelly dengan aku sakap ! Tahu lah aku lagi bagos dari kau
Tapi aku ta nampak dia so macam kecewe macam batu belah batu betangkop hempap aku

Ada seorang bang nih , rsult bapak gempakkkkkk , 7A 1B 1C 
Kay bangga gila lha kan ! Muehehehehe , walaopon hidup ku tiade kaitan dengannya
Kakak omey omey aku yang mengajar kami kawad kaki tanpa penat lelah nya dapad 5A . Pheww
Salute aahh ,bukan jea kawad , dorang masok orchestra lagi . Tak keadorang macam usahawan berjayeww :D
seorang lagi dapad 7A dan 3B+ dan macam gempak gila !
Hahahahaha
Ini eka pelajar mantin ? Memang gila bangge lah aku kannn
Lepas toh nampak abang angkat aku yang dah jadi omey omey omeeeeeeeeeeyyy sekarang !
Haish , malu malu pulak tunjok result kat den -.- Siap sembunyik lagi 
Ahh , mengadee XD

Hak alohh , suka betol lha aku tengok semua orang ada happy ending :D
Dorang buat ken aku semangots nak study :D Semua orang lahhh !
Pheww , aku lapar dan modd aku spoil gila harini sebab aku terase dengan my daadddddyyyhh -.-
Alahh . Aku tanak keluar bilik
Lagi satu , Aku takan on fb , twitter and fon selama sminggu 
Kau nak cont aku , pandai2 lah kau hantar surat kad aku ye :*
back to top?
Saturday, March 17, 2012 @ 2:46 AM
Kaki Bengkak Guna Ubat Gamat Hati Luka Guna Ubat Apa ?
SELAMAT HARI RAYA . KU SUSUN SEPULUH JARI TUK MEMOHON KEMAAFAN




gambar last tulah macam , APAAAAA KAUUU BUAAAAT NI MILAAA ?
jangan malu kan diri sendiri boleh ? Pheww
sebab tulah aku tamasok en dalam facebook kea twitter kea dan yang sewaktu asar dengannya
ye , sekarang sudah masok waktu asar , dan saya belom solat
wudhu' zuhur saya masih belom batal . Gila tere kan ? Mwihihi
Hahahahaaha :> Tahan daripada melepaskan angin yang tidak sepatutnya
Apa kau cita ni Mila ? Merapuuu

Haa yeah , Tadi Kak bella tunang , tu aku pakai baju kurung tuh
Hahahaha , bukan senang weh nak tengok aku pakai kurong
macam menunggu Februari ada 29 Hari ;D Tahun ni lhatu kan ^^
Hee . Actually aku takada benda nak cerita 
Aku just nak sakap aku rindu kau baby :* 
Aku single dan aku perlukan teman . Sunyi whoaaaaaaaa *Krenkk Krenkk

Labels:

back to top?
Friday, March 16, 2012 @ 8:55 AM
Alahai Manusia
Tumblr_m0z416epll1qjnxoxo1_500_large  

Alahaii Manusia . Phew Pheww *Mengeluh banyak kali GelengGeleng
Jujur lah , secara jujurnya , please jujur , tolong lah jujur
Jujur lah padaku *Lagu radja berkumandang di corong corong laptop
Hihi^^ Jujur lah kan , Apa nak jadi dengan bangsa melayuu ?
Bukan bukan ! Apa nak jadi dengan orang islam sekarang ni ?
Yeah , much more better 
Kau islam ? Aku tanye nih ? Please ahh jawab ! kau Islam kea ?
Puihh ! Gelak ramai ramai pelis
Hahahahahahahaha :>

Kau islam tang mana ? Cer cita kad aku ? *Gelak sipu sipu
Nama jea islam , Siti Nurzabedah *maaf tuan nama , hanya ini terfikir*
Tapi perangai kau langsong tidak menunjukkan kau seorang islam 
Aku tahu , tahu tahu tahuuu sangad tahu kau nak hidop bebas
konon kau nak tiru gaya barat lah ? hidop bebas bagaikan burung gagak *kau buruk
5454006520_be00442b27_z_large  
macam ni kannnn ? Haa ? Haa ?
Yang perempuan dengan takmalu nye pegang botol arak
Alahh , please ahh weh , please please !
Kau islam ! Aku nak tanye , Kau sedar tak kau islam ?
Dah tuh kenape buad ? 
Aku tahu aku ta begitu baik sangad
Tapi atleast aku buad jugak suruhan Allah
Kau ? Nak aku senaraikan kejahatan kau ? Muahahaha :> sure can
- Kau pegang botol arak
- kau smoke
-kau berzina
Apaa ? Apaa ? Kau kata kau tak buad ?
pegang tangan ? Kau jangan kata normal
Dosa tetao dosa dik oi ? Apelah bodoh kau ni ? Hahahah
- pelok ciom pelok ciom
Apaa ? Nak bukti ? Kau sedar sendiri lha woi -.-
- Mendekati zina pon dosa weh . Alah , nampak sangad taktahu agame 
- tidak menutup aurat
Yang sadis nyee , nak tiru amoi . Phewwww
Short pants bagai . Ape kau nak tunjuk ?
Yeaah right , laki nak kad kau , Just sebagai santapan nafsu semata dan itu reality dik !
jujurnyaa lelaki tanak deh jadikan kau bini
rosak benih benih dorang . Muahahahahha
Gelak besar pelis , tunjok betapa bodohnya mereka
Yeah , Kata Kata aku nih memang menyakitkan hati kan ?
Please lah sedar -.- Banyak tanda tanda kiamat dah ada
Haaa , lagi satu
jangan kau sakap nak menutup aurat tunggu dapat hidayah kea ape
dah wajib maksodnye dapad hidayah kea tak dapad ,
kau kene pakai , Haa
Apelah bodoh statement tunggu hidayah bagai -.- Lagi Lagi reetisss
Terserlah kebodohan kau jai ! Hahahahahahah :> pisss yaww

Seperti gambar first aku , just be you
which mean , kau dah islam , please jadi islam kay -.- 
Yang pegang botol arak tuh yang paling aku bengang . Nampak bodoh gila
Tak cool , siket pon tak
Memalukan agama bangsa dan negara doh !
Kata islam , Manaaaaaaaa ? Doom , Kau bodoh 
Gentle aah aku sakap
Jenis orang taktahu malu . Tebal muka . Make up lebihh
7inci bedak kau :P Pft . 
Aku benci orang orang jenis macam kau 
Kalau kau sakap kau benci aku jugak
takada hak kau nak benci aku sebab
Kita haruslah mencegah kemungkaran
pertama dengan kuasa maksodnya seperti bapak berkuasa menyuruh anak solat
kedua dengan lidah iaitu menasihati
ketiga adalah dengan hati iaitu membenci kemungkaran
kau buad kemungkaran dan kau membanggakannya
so , aku benci kau XD

Labels:

back to top?
@ 7:13 AM
Aku Nak Jadi Omey Macam Taylor Swift
  

Ahh , korang tak belajar Kemahiran Hidop Boleh lah sebot Relay Relay
Cer gelak siket tok dorang weh , Gelak Gelak !
Muahahahahahah :> Okay dah , melebih pulak kau -.-

Taylor Swift Omey boleh lha tuka tuka BF macam Tuka bikini .
Aku pons nak BF jugak lhaaa . Tapi tanak tuka tuka , Aku setia *Muke Omey
Gila , dah sebulan 10Hari aku single . Cayalah kauu
*And i keep repeating about im single like zillion times in fb nor twitter*
Mila batak tak tak -.- Hoissshh

Dan sekarang , dimasa ini aku kene twitlimits . Phewwwwww *Rambut kena kipas
Gila saket hati lah kan -.- Lepas tuh pusing pusing satu bilik carek solution
Solution cemane nak over kan twitlimits aku secepat yang mungkin
Kaaaaaaaaay -.- Aku tipu . Aku hanya tekan link ini
and that links bagitahu . i mean tulis
  • Direct Messages: 250 per day.
  • Updates: 1,000 per day. The daily update limit is further broken down into smaller limits for semi-hourly intervals. Retweets are counted as updates.
  • Changes to Account Email: 4 per hour.
  • Following (daily): Please note that this is a technical account limit only, and there are additional rules prohibiting aggressive following behavior. You can find detailed page describing following limits and prohibited behavior on the Follow Limits and Best Practices Page. The technical follow limit is 1,000 per day.
  • Following (account-based): Once an account is following 2,000 other users, additional follow attempts are limited by account-specific ratios. The Follow Limits and Best Practices Page has more information.

Kay , Menci Menci Meci :'( Twithearts , tunggu aku reply okay ? 
i miss you gaisss already :'( 

Labels: ,

back to top?
Thursday, March 15, 2012 @ 5:26 AM
Aku Omey Gila Perasan
Tumblr_m0x70kidr11rrc6foo1_500_large  
ohmamai , im Hot . Hahahhaha :> Gelak siket
ada someone block aku laahhh . So its kinda cool like
-.- damn babyy , sorry if im to harsh on you
Tapi kalau dia memang dah buad aku gila
Memang gila melalak lah aku . Auww malu
Mane pergi kewanitaan kau nih mila ? Manaaa ? Manaa ? 
*Carek bawah katil*
Okay dah jumpa . Kau buad lawak ape Mila -.-
Haih , Tulah , Seriously , jangan couple dekat orang yang tanak kat kita
Laki kau tak ngaku lah kau awek dia . Maluu . Boo dia , Boo dia !
Laki kau nak balas budi jea !
Mila kau jahat ! Alah , kenyataann kann :> Sape suroh perli aku macam aku ni pesalah antarabangsa 

Okay , i was started to be a Twitterian *Ape Bende nih ?* on February kind of like that lah !
Dan aku sedar follower aku ta ramai , Siapalah aku *Lagu sudirman satu !
hanya ada kejap 190 , kejap 191 kejap 190
Pe maksalah kau ni people ? Hay , be matured ah
Muehehe :* Muaahhh 
Ahhh , sho what ? 
And i found this guy , A GUY okay . Tulen punyaa
Takmau bieber punya gang
Kay , His name is Muhammad Afiq Bin Johari :*
Afiq Afiq Afiq , kite tulis pasal awakk lha
Bangge letteewww :D Ahaa Ahaa
First , kiteorg just suka tweet tweet tweeet
since that aku gila kan tweet -.- Afiq punya pasal
Muehehe , ilapchiuu HoneyStar
He's like the awesomeee man right now
Person that i hold on to . Person that i can depend on . Person that make me laugh
Person that can make me blushing every time we're OTP
On The Phone ? Mila suka kasy nombor dekad orang dia ta kenal tauu
Bahaye :3 But Afiq is different , Dia anak Umi :D
Lagu yang korang dengar ni , Alaa yang ni lah !
Vanilla coklat punya cerita , Alah , Yuna Yuna . Haa
Dia bagi lagu ni kad iteww :) Omey kan dia .
I pulak bagi lagu Encik Mimpi kad dia
Lagi shoo shuwwiitt . Harhar
Actually , Aku taktahu nak sakap ape :)
Aku dan Muhammad Afiq adalah kawan kamcheng gila nak mati
BFF like forever till death and i always love you friends :* Muaahhh banyak banyak


SEBENARNYA AKU JUST NAK SAKAP , BLOG AKU DAH SIAP CONSTRUCT :)  

Labels:

back to top?
Thursday, March 8, 2012 @ 1:54 AM
Encik Mimpi





Hay Mr.Dream *lambai tangan
Here Here Here . I really wanna know about you
i fall in love with for the first time i heard your voice
First saya dengar lagu price tag google translate
Your voice making me melt ! Lagi lagi lagu ni
Say Hello to Isha Idiaz , Lyricist for this song !
i keep repeating this song ! 
the most important is , i never never NEVER see you *your picture lha
and i kinda like , he's so mysterious 
and making me dying wanna know you
Sumpah geram lhaa ! nak tahuu Encik Mimpi !
who are you ? 
saya suka style awak yang confident walaupon silap lirik ke hape ntah
yang boleh buad semua orang senyom , ketawa
thats a great , honour things !
and thats the special about you , dont care about perfection
yeah ! no one is perfect .
when you said "scroll down , scroll down" Ahaa !
Its all about your voice . Its tooo melodious 
too much irama that can make people crazy about you
so do I , even i never see you
its okay , as long i can heard you voice
saya gilakan suara awak tahu 
Hahahahahahaha :>
I'm your Die Hard Fan Encik Mimpi
Argh , takboleh lha dengan suare kau . Gemetar Jiwa
*Dalam diam ku mencintaimu*
Haha , esok konfem aku kecoh dekad sekolah pasal kau
Saya nak semua orang dengar awak nyanyi 
dan tahu betape bestnya awak nyanyi . Hihi . Me suckai much
some of people fanatic about penyanyi penjajah si bibir tuh
bukan sebab suara but rupa
but you , i fanatic about your damn sweet voice
To be honest , i dont you to be an artist yang keluar masuk tv 
but kalau rezeki and you accept , takboleh buad apeda
but i just want you to be in youtube :')
Encik Mimpi Encik Mimpi Encik Mimpi Encik Mimpi Encik Mimpi Encik Mimpi

I'm your dreamer

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

bangang Thinking about going to blog again TRIK APLINET kemajuan teknologi COURSE : Civil Engineering University Muhammadiyah Malang Daerah saya : Negeri Sembilan , Malaysia Dua Ribu Tiga Belas . Mawar Rashid . Kinda Bueno B... Pizza secret recipe ! ABPBH MAYA KARIN CUN BRUNO MARS COOL GILA IJAT SHA...
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS