cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Thursday, March 31, 2011 @ 7:57 AM
 aku ade kenal someone ni , kenal dekat sekola :) 
die baek and so sweet sanad , kiteoorg pena bet psal smething
and die kene nyanyi tok akuu . ghee . 
and lastly , last night die kol , die nyanyi . die kate lagu ni tok aku :))
sambel maen guitar 
thankyou . 
 
aku tak bisa luluhkan hatimu
dan aku tak bisa menyentuh cintamu
seiring jejak kakiku bergetar
Aku tak terpagut oleh cintamu
Menelusup hariku dengan harapan
namun kau masih terdiam membisu

 
sepenuhnya aku ingin memelukmu
mendekap penuh harapan tuk mencintaimu  
setulusnya aku akan terus menunggu 
menanti sebuah jawaban tuk memilikimu


bertapa pilunya rindu menusuk jiwaku
semoga kau tahu isi hatiku
dan seiring waktu yang terus berputar
aku masih terhanyut dalam mimpiku


sepenuhnya aku ingin memelukmu
mendekap penuh harapan tuk mencintaimu
setulusnya aku akan terus menunggu 
menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

sepenuhnya aku ingin memelukmu
mendekap penuh harapan tuk mencintaimu
setulusnya aku akan terus menunggu 
menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

Labels:

back to top?
Sunday, March 27, 2011 @ 6:05 AM
this is what we called love
Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam ,
bukan dari kepalanya untuk dijunjung dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas . Tetapi dari sisinya untuk dijadikan teman hidupnya . Dekat dengan lenganya untuk dilingdungi dan juga dekat dengan hatinya untuk dicintai dan dikasihi

Labels:

back to top?
Monday, March 21, 2011 @ 6:18 AM
kau kaye aku kesah ?
peh ! kasot kauu converse lhaa yank :D
mahal tuhh , aku pon takde kasot converse (sebub converse da bnyak ciplak mcm crocs)
peh , LAWA weh .
kalaau aku pijaak kasot kau 
memang muke kau yg comel tuh konfem bubah jadi singe enn
haa , bile kau da jady cm singe senang lhaa aku suro orrg tngkap kauu bodoh :D
bahagiaaa :))

sorry lhaaa , aku ta layaak kawan kauu kat sekolaa
kasot akuu kasot mura je rm49 (: aku pkay pon sebub aku takde kasot sekola warne puteh
itu bukan kasot sekola , kau tatau eh ? sian kau en ! beza en kasot sekola un tatau
enadd kau pandaai beza en kasot , well , kasot kau en kasot mahal
biase , kalauu kasot kau mahal ofcourse kau bole kutok aku kan :D
tak malu nye kauu
sumpah jakun -_________- geli akuu

ta sanke kauu dari atas terjeritt2 kutok kasot akuu
LUPE ! kasot kau kasot converse . takpe aku pahaam 
kasot converse hot sebub tuh bnyak ciplak kat pasa malam although
kasot kau original 
LUPE ! kasot converse tuh kau beli time kau hang out nan akuu 
lagi mcm sial sebub like i care :DD
LUPE lagii ! kasot converse kau tuhh sumpah aku ta kesah gile (:
LUPE nak bgytau kauu ! akuu sygg kasot aku tuh , kau ape tau weeh
LUPE ! kau kaye sygg ,sebub tuh jakunn gile ak kutok kasot aku . kau jelesh en (:
satu bende yang aku takkan LUPE , aku kesiian tengok kauu <3
HAA ! disebub kan kauu , mulot akuu yang comel gile ni mencarot sume bagaai :((
salah kauu tau tak ! mcm bagos akuu tepekik carot kat kauu
maaf , aku hanye naak enad en kauu , kau kaye <3
 

Labels:

back to top?
Sunday, March 20, 2011 @ 10:58 AM
this is love
ouh no , im carzy about youuu !
HAHA
you make me falling in love again and again

thankyouu for tonight bie
serious , kalauu korrang adela mak bapak , korrang mzty mcm naak kawen kan kami
ahaha ! bole jea . dengan hati bak mutiara kami kawen cik kaak :)

auuww , he ask me to marry him
-.- ye , agak menggelikan kerane mcm lha kami akan kawen kan
tapi sumpah , gummmbira weh , sampaii akuu da mcm gile senyomm sengsorrg 
oukey , honestly , aku tenga senyomm smbel buad post ni
auwww ! gile
yes i am . akuu orrang gile terrlawaa <3 thankyouu

sume pasaal kiteowg je (: ergh .
aku nak kahwin dengan kau AZIZAN 
ohoii , sorri aku game kauu
dah kau game akuu tapi pape un
we love each other
laen tuh , sesaje <3 ohoii 

ape bie ? kauu nakk anak pompan 2 , laki satuu ye :))
bodohh , iloveyouuu
kauu nak jadi en anak laky akuu mcm kauu .
gilaaa , kauu gile yank , mcm aku gile kan kau sekarangg


kalaaaau lhaa kite ni jiran kan bie ): 
i always wanna be with youuu
until when ? till my last breath . KOT 
ishyaAllah
jiraan jiraan jiraan
haa , haraap2 lhaa jadik jupe mak (: maak kauu , iloveyouu too mak
ty sygg jupe mak , sygg pkay bajuu sopan oukeyy
PIKAT ANAK , PIKAT MAK DULU <3
tanak pikat pakmann -_________-
ergh . i hate falling in love 
its make me melting . auww auww 
dah janji kaaan bie ? please . keep your promise . 
until then , THIS IS MY STORY , MY LOVE

Labels:

back to top?
@ 5:42 AM
last school holidahh
ceyt ceyt !
so sad tomorrow kene school balek .
ape semuaa ini ! i supposed duduk rumah sidaai baju , bagy makan anak bini
tapi kene skola jugak
ini tidaaak adil ohh :DD
ohoii <3 sape yg tak kenal aku munkin piki aku ni jande anak 5 
pipi gelebeh , bekedot seribuu dan keluar besame baju kebaye ketat bersame sanggol tebuan
dan dan !
make up tebal (:
tapi maaf , peluang anda mendapat kan saye amat lhaa cerah 
saye baruu 15 dan amatlha memerlukan sebanyak yang mungkin couple . HOHO
untok lebih lanjot sila dail pusat kecantikan mayfair :D
err . aku nak cite ape nye ? malas lha cite pasal sekola
yang akuu tau sekarang iaitu hari ahad bersamaan 21 march 2011 jam 8.40 bersamaan tahun arnab yang bukan tahun aku
akuu monyet ! eh , bukan , tikus -.- benci pulak 
ohoii , aku belom siiap keje sekolaaa u know whyy
sebub bilaa aku bace something dan mule bace lagi , aku lupe aku bace ape dah !

HAHAHA . malas aku dah nan bace dan menjawab segale teka taki kehidupan ni 
ehehe . so , dengan muke ceria aku yang tak seberape cantik tapi still bole dipandang
aku menutup post ini dengan bismillahirohmanirohim
iloveyou readers :D

Labels:

back to top?
Friday, March 18, 2011 @ 8:38 AM
what about now what about tomorrow
i wish that sunshine will come back soon and give me a better day 
if today im not changing into a more better person
just hope i am still here by tomorrow

tomorrow will always come but me , i dont know until when
dream is only a dream
making your dream is hard but dont ever give up
dream to touch the sky until tomorrow u never will
dream to be reality
tomorrow is our dream


(ouh my dear , what a rubbish . this is my real english . i bet that all i wrote just now was a nonsense and bad english .im not really good in english but im improving (: people learn from their mistake and if i am wrong , please . help me )

( aha ! but then again , merapu lagi haa mila <3 dah bhase english sala , kau na bgytahu dlm bhase english . auw , bagos kan sayaang . lagi tonggang langgang tebalek )

thanks for reading readers . hope now u know that im still learning (:

Labels:

back to top?
@ 7:09 AM
kasa kah saye ?
disebabkan di atas itu pertanyaan ,
so i will answer it

tidak saye tidak kasar !

saye antare pelajar yang baiik disekolah tapi banyak mulot dan !

ditegaskan disini , banyak mulot ta semestinye kasar bukan ?
harap anda sedie maklom

anda mungkin kata begitu tapi anda tidak mengenali saye 

saye memang suke kutok kawan , tapi kutok versi manje2

ade ke kutok mcm tuh ? ah , memang ada bagi saye

orrang lain oke sahaja kenape tidak anda ?
anda saje yang over reacting tahuu

diulangi sekali lagi dan mungkin berkali kali lagi naty
saye tidak kasaar ):

bertape pilu memilukan tepukul dan memukul mendengar ayat saye kasar

tapi nak buad cemane , mulot anda (: takan saye na tutup kut
gune baldi pon tidak pasty dapat menutop kan sayaang ?

HAHA . ape ape pon kan readers

saye tidak kasar dan saye amatlha comel ! HAHAHA

meleleh hingos korrg tengok saye kan <3

bytheway anyway anyhow , terime kaseh daun keladi , esok luse bace lagi (:

     

Labels:

back to top?
@ 6:54 AM
ape semua ini ?
SEMUA SUDAH SOMBONG DENGAN SAYE
APE MAHU BUAD ?

Labels:

back to top?
Thursday, March 17, 2011 @ 9:47 PM
this is life
I WISH YOU KNOW THIS IS HURTING ME OUT .
BUT THEN , I REALIZE YOU DON'T .
EVERY SECOND I THINK ABOUT YOU ,
TEARS SCROLLING DOWN .
I WISH YOU HERE WITH ME PASSING THROUGH ALL THE DARKNESS .
BUT I KNOW , YOU ARE THE DARKNESS .
I HATE PRETEND THAT YOU ARE NEVER WRONG .
BUT THIS IS YOU .
I ACCEPT YOU FOR WHO YOU ARE .

Labels:

back to top?
Wednesday, March 16, 2011 @ 3:05 AM
ku bahagia
dimulakan dengan bismillah :D
bahagia kaan hidop ni , kalauu bahagie ape korrang buad ?
senyom tak perlu kata apa apa
seronok kan 
muke comel kot kalaau senyom , dripade masaam je cm cekodok basi buad ape , ye tak 

ni antre muke2 bahagie , alangkah syok lagi kalauu korrang tengok muke akuu
gelebeh muke aku senyom sebub bahagie , ish ! tapaya tunjok lha
terserrlaah gigi kuning telor aku ty ! HAHA

 
mase budak budak mase bahagie terlampauu

 
bahagie tak perlu mengikot kaum 

 
tak kire lha miskin atau kaye , kite berhak bahagie


keluarge bahagie . seronok hidop kan 











laughter is the best medicine










Labels:

back to top?
@ 12:04 AM
facebukk profile
wootwoott ♥ full name , kamila mahmudah zahra
but u should call me by my nicknamie , mila or even zahra
im sweet fifteen yesterdaay and thats mean i wrote this on 11.02.2011

: im not beautiful lyke you or even your stupid GF
: im not rich as my dummy orrang kaye gombak
: im not arrogant so please , do wall me !
: backstabber ? you are not allowed being friends wif me . so do , change your behavior
: use your very own beautiful picture . dont blame me if im ignoring u for being cartoon
: copycat , stay awaay from me . everything in my profile are right reserved . understood ?
: watch your words young lady , dont u ever use your sh*t words with me .
: respect me then i'll respect u back

: gediik2 , i hate that -________-


back to top?
Tuesday, March 15, 2011 @ 11:24 PM
do i love you ?
http://1.bp.blogspot.com/_1ZwhmZVj6UY/S8znR28TmLI/AAAAAAAAAq4/dtnz7LHGHU0/s1600/love-you-shirt.jpg 
yes , i love you
i could say it thousand time
but you just wont hear me 

Labels: ,

back to top?
@ 11:16 PM
http://4.bp.blogspot.com/_TahXQ2WiF0s/Sh_jL8eLyNI/AAAAAAAAQ-w/PkGuV6t9yYc/s400/Sakura+Season+In+Japan+06.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_TahXQ2WiF0s/Sh_jL8eLyNI/AAAAAAAAQ-w/PkGuV6t9yYc/s400/Sakura+Season+In+Japan+06.jpg
http://www.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/200601/imgs/1136184001_1024x768_flower-scenery-wallpaper-flower-scenery-wallpapers.jpg 
i have forgotten what it feels to be normal

there are too many things going in my mind 
maybe i just think too much
i wish i could stop overanalizing things
and just act instead
but oh well , it may be a good thinking :P


back to top?
@ 7:48 AM
danok : tenok

 http://nancylarson.files.wordpress.com/2010/06/bench1.jpg
 Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.
Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….

first , aku yang putus kan kauu . patot nye kau yang bgy lagu ni kat aku 
tapi suke hati aku lha , lagu melda , bukan lagu kau
HAHA . aku putus cinte , so what ?
ape aku dpat kalau aku sayangg kau ? dapat ganja je ! HAHA
aku sayangg kau sribu kali sayang tapi aku dapat , dapat duka
maaf , kalau kau sygg aku kau takan buad aku mcm orrang pandai duduk tepi longkhang
 aku ni ferus ke tidak ? ye aku ferus tertonggeng
tapi ape mauu buad
maaf , aku bukan jenis penageh kaseh maknusie
kau datang dan ta pelu lha na tageh kaseh aku balek ye .
ape pelu aku buad ? ye , buang name kau dan jangan penah kembali kalau anye saket en aku
 

Labels:

back to top?
@ 7:18 AM
kem deraan
alhamdulillah aku selamat tiba di ruma

haha . kem deraan ? penah pegi ke korrang ?
aku dengan bangge nye skap aku pena pegi (: HAHA
sebelom tuhh , saye kamila mahmudah zahra bt mohtar selamat tiba dengan seluruh anggota badan saye
tiade cacat celaaa , hanye kepenatan yg terserlah dari muke buruk aku yg comel ini :DD
ouh tuhan , balek jugak aku
kalauu koraang na tau deraan ape , memang satu belog ni ta habes aku nak story
HAHA . ape yang digeruni oleh rakyat semot mcm kami ialah kolam air payaa
maksodnye , kami kene masok , tapi tak masok lhaa
belambak lagi lhaa
tapi pape hal pon , experience itu pentung tahu
ape yg aku belaja : jangan egi kem mcm ni lagi kalau tanak tulang patah ye
HAHA . terrbaaek :D malas mahu cerite panjang . ade lagi story ney nak diwarwarkan
patot kuwa berite tv3 tahuu . tapi aku tak suke publisity :)

Labels:

back to top?
Sunday, March 6, 2011 @ 5:59 AM
thankful
march 3 2011

im thankful with my life . Allah , thankyou for give me a life that full of smiles everyday
You give me mother and father that loves me and responsible
they love me sincerely for who i am
they do the best thing for me and teach me from baby until im this big
im not perfect but im trying to be
i have sisters that no matter what , they will protect me

i have lots of friends that stand beside me 
always help me when im in trouble 
make me smile when im not and they always support me
do everything together 
i have my sayang . we laugh together 
although you always making me sad with your childish attitude
but most , u make me happy , u make me falling in love again and again
you always be my bie forever

teacher , i learn alot from you
thankyou for willing to teach me and making me this smarter
than before
you do the best until i understand it

thankyouu cleaner because without you , this world wont be clean
because of you , everyone can live in a clean environment and
im not looking down with youu cleaner 

i am thankful with my life because everyday was a give from Allah    

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

bangang Thinking about going to blog again TRIK APLINET kemajuan teknologi COURSE : Civil Engineering University Muhammadiyah Malang Daerah saya : Negeri Sembilan , Malaysia Dua Ribu Tiga Belas . Mawar Rashid . Kinda Bueno B... Pizza secret recipe ! ABPBH MAYA KARIN CUN BRUNO MARS COOL GILA IJAT SHA...
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS