cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Thursday, April 28, 2011 @ 6:39 AM
behind every words
menanty dengan sepnoh harapan
kau akan kembali
bersabar , dengan penoh kesungguhan 
kau akan sedar
bahawe
aku setie mananty , aku sedie berubah
aku tetap disini , dan takan pernah pegy selagi
kau perlukan aku
aku akan lakukan ape yang kau ingenkan
kau harap aku pergy ,
aku pergy ,
kau harap takan ade lagy pasal aku dlam fb kau ,
aku unfriend , aku takan penah sanggop block
sebub kau cahaye aku
akan aku lakukan segalanyaa asal kan kau bahagie
aku tau kau terseksa hidop dengan aku
aku kan pergy , biar lha kau bahagie 
selagy kau senyom , selagi itu lhaa , aku akan teros jaoh dary kau
bile kau perlu kan aku tok beri kbahagiaan
jgn lupe im right beside u
to give u smile 
bnyak aku tipu
bile aku skap aku benci kau = aku terlalu sayang ken kau
bile aku skap tnggal en aku = aku ta snggop khilangn kau
bile aku skap kau semak = kau lha kegembiraan aku
bile aku skap aku penad = aku nak kau pujok aku
bile aku skap jgn text aku = balek lhaa kad aku
aku nak kau tahu , aku memang saket en haty kau
tapy aku tak sengaje
aku mintak maaf , bukan kehendak aku buad semua tuh :(
aku tatau samade aku ni hanye maenan tok kau
tapy , atleast , enad aku dlam setiap detik kau bernafas
yang 
aku sayang kau

Labels:

back to top?
Wednesday, April 27, 2011 @ 10:51 PM
sakai pulaak kau ni ye
kauu pike kau semad sanad lhaa
na kate orrang sakai itu sakai ini
kau na tau ape PERASAAN aku yang berbunge2 ni
bile tngok kauu ?
sakai weh 
aku tengokk kau sumpaah cm sakai gile
atleast kalaauu aku sakai sekali pon
takde lha sesakai kau
dgn rambot iban kau toh , dasar JUSTIN BIBEBER
kau ta mcm justin biber pon lhaa weh
mcm orang baru masokk bandaa
saket haty gile dgn kauu ngokk
biar lhaa
aku malas pike psal kau yg menyaket ken haty
kalauu aku jupe kau weyy
aku akan gune en mate aku yg LAWA ni tok
jeling jeling juling kauu tau taak , err
sapai tebuntang kau tengok akuu
heeee , terime kasehhh jejake sakai :) 

http://concienciaecumenica.files.wordpress.com/2010/12/a_litte_scenery_by_code_scythe.jpg 
sejukk haty aku pandang scenery ni daripade tengok sakai kau

Labels:

back to top?
@ 10:28 PM
minah ini rock *shoking*
minah ni , suaree die ! peh 
rock gilee siuutt xD hee
sape lhaa minah bajet rock tu kan
na kate mcm ella ,
minah ni bukann rambot pnajang benaa
ketot je rambot die , HAHA
na kate puteh cm ella
burok je tngok :) comel ade lhaa
heee
na kate tinggi
memang tinggi weh , mcm ella
aku lha minah rock tuh
ye , dan aku dengan diberikan mohor oleh pare2 raje
ingen mngumum kan ,
i have a sore sore throat 
walaweeii
gile rock sore akuu , da mcm sore soft guy 
blakang lorong haji taebb . kihkihkih
sorry lhaa ta ankat kol pare jejake ensem dann wanitaa yg kureng cantik
heeee
sebub aku saket tekak , kang korrang enad
bapak aku pulok yang ankat kol

yesss , im a rock girl in a unrock world , thankyouuu . heee   

Labels:

back to top?
Tuesday, April 26, 2011 @ 3:04 AM
empat belas bulan empat tahun due ribu seblas
sharp at 3.57 a.m
there was a sweet charming little prince send me a text msg
when i saw his msg late nyte i thought that was just an ordinary text
 that he used to text me 'teman lha bie:D'
but when i read it , shocking , u make my heart melting
u makes me cry , u touched my heart
pejam celik pejam celik ta sedar un da 2bulan kite kaple
bru bie teringat da 2blan kite kaple
tady bie tengok kalender . hehe .
nak tau tak ?
saya da mule jatuh cinte kat awak milaa . sumpah ,
ta sba na jumpe syg . 
tanak lpas en syg bile jupe naty
bie mintak maafslame ni bie t pnday amek haty syg
bie janji bie aknsntiase nan syg . betol
mzty kau pelik en knape aku tetibe skap cani
tady aku tngok inbox , tngok mcj yg kte pena text sblom ni ,
bru bie seda , syg la pmpan yg btol2 syg kat bie
lpas ni takan ade cinte slaen kau yank
iloveyoufuckingdamnsomuch !
muahh muuaahh muahhh
sygg kau ketat2 <333

but itu lame dulu
semua boleh berubah , cinta tak perlu memiliki
saye syg awk , sanad2 tapy tak bermaksod saye harus memiliki awk 
awak yg suroh saye tnggal kan awk
awk yg suroh saye pegy
awk enad tau kesah kite
ENGAT SAYE SELALU JADY BULAN AWAK  

Labels:

back to top?
@ 2:51 AM
ceritera wayang
dalame gilak lhaa ta tengok wayangg
rendduuu bende yang ade dalam wayng tuh
kerusii :DD ohmaigad , iloveyouu
HAHA
kau bayng en betape gayat nye naty aku napak kerusi wayang
aku gesek2 muke aku kat kerusi tuh
mcm bapak shinchan gesek himawari kat janggot kasa die tuh
eheee <3
ohoii , ceritera ape yang syukk sekaarang reader ?
SENJA KALA
NEVER SAY NEVER
BIG MAMA 3 
saye mauu tengok , 
meraka kate iaitu sekutu sekutu ku yang berkutu kate en
senjaa kala best , walau un aku ni memang takeh tngok cite tuh
tapy dalame aku ta jerit2 , hee
terime kaseh ats jeritan saye 
never say never pulak ade justin bibir
yang aku memang ta minat tapi
ade segelintir makhlok tuhan peminta justin terbibir kate best
wuaaa 
big mama pulokk lawak lucu kelakarr
lagy tringin tngokk
WAYANG
i wannt to go to sremban ini sabtu tapy membe tadak duwet :( 

Labels:

back to top?
Saturday, April 23, 2011 @ 7:07 AM
iloveyouu
aku dah tatau cemane nak luah kan yang aku sayang kau
gilebabisanadsanadketatketatfuckingdamnmuch

kau dah amek hati akuu , malangnye 
kau tapena jage hati yang kau amek toh elok2 !
kalauu kau bace aku just nak kau tahu aku sayang kau DANO

ya Allah , kau skap aku bnyak brubah bile aku tanye
aku brubah cane kau bukan na gtau
pfft ! dasarr kau ! aku na ubah diri aku sepety ape yg kau na
-__________-
sudah lha ! kau ta habes habes ta sudah sudah dngn perngai kau yg kuat gile merajok
mcm budak tadika mintak susu 
gile wehh , aku tak ankat kol die , maraa2 maki2 , lepas tuh merajok
aku kol die kejap , die mara , aku kol balek
die gy reject ! bodoh
lepas tuh kauu bukan cam suare aku en !
dasarr balak :( kau tau tak sedih !
aku bole je cam sore kau kenape kau tabole
masalah telinge sebub tuhh bile aku kol
kau skap APE APE APE APE 
auww , comel ! akuu rindu kauu 
kau takan nak berubah sebub aku
kau ekot kepale otak kau je
akuu nak kau bodohh , naakk , kalau kau batak aku 
aku lagi batak batak dekat kau !
aku tatau cemane na skap lagi
aku penat asek aku yang kene mengalah
aku yg kene pujok kau sume bagai
aku penat , aku sedih , aku merayu dekat kau ubah pangai kau
kau skap itu ini itu ini lha !
sudah lha !
kalauu lh kau bace post aku ni kan DANO , aku sayangg kau :(
aku nak kauu tahu tak , tau taakk ! 
tapi aku nak kau brubah , jady budk baik susa k ?
menjaoh dary kau perkare terbaek kot kan ,
munkin kau bahagie tade aku
bia aku yg mengalah , susa nak lupe kau , kau baek snad dgn aku :)
kau jage kebajikan aku . HAHAHA
susa lupekan kau , setiap kali enad kau , hati aku saket weh ,
sumpah . 
sakett sanad ! ta pike pasal kau , mzty pike jugak , bodoh punye mila
asal lhaa aku batak kat kauu :( aku pon tatau doh 
kau mandrem aku apeh ! HAHA
bnde da jady bnde takan penah jady baek slagi kau tanak jage hati aku
aku tryy jage haty kau , aku pujok kau
tapi kenape asek aku je ?
kenape ! akuu penad lhaa bieyy :((

Labels:

back to top?
Monday, April 18, 2011 @ 12:47 PM
its you
its been a along time since my last post
so my blog is very the berhabok
and now i want to clean it with my new post . buahaha
and now im talking rubbish here :D
without taking any longer of your time ladies and gentleman 
i present to youu
farrah khairunnisa
nurul azlyza 
nurina izzati 

farrah khairunisa 
cite mezty nak hot :D bukan hot ape , cite mezty na cite panjangg
hahahaha :)) cite dari awal cite sapai cite habes die untok menerangkan sesuatu pasal die
die anaakk maakkk :D
lepas tuh die suke buad lawak bodoh yang konfem sumpah best gile 
sedang en die sendri ta prasan die buad lawak 
takpayah nak kelakar sangad lha kawan :D ehee
lepas tuh die gelak , mule2 cover lalu tekeluar lha gelaakan super power die
mencecet aku gelak :)
ohmydarlingiloveyou 

nurul azlyza
die ni lagi lha sumpah pelik . HAHA . die selalu pike die betol dan bile die pike die betol
tiade sape bole halang die , die akan buad selagi die rase die betol
hahahahaha :)) lagi lhaa aku rase kelakarr
but then lagi kelakar , kalau ade satu bende tuh kelakar , die takan gelak tau
die akan pike lu , bayang kan , imaginasikan , daann
mengilai teros sedang en time tuhh yg laen da benti gelak
hahahahaha <3 lagi lagi lawaak en
ohmydarlingiloveyou

nurina izzati
ni lagi serrong ;D die tetap pendirian wehh . die buad ape yang die na dan die takan buad ape yg die tana
daannn dan yang lagi satuu
die gelaaakk sumpah pelik :)) hahahaha ! tatau lha ape yang pelik tapi memang pelik
ikikikikiki . susah den na bgytau cane 
ty bia aku suro die gelak depan korrang semua oukey <3
die ni suke buad take care . yang paham , paham lhaa
die kalau buad take care kat aku
memang menjadik , dasarr ta maluu 
hahahahaha 
ohmydarlingiloveyou


and now i want to continue my rubbish ;) so all three young beautiful ladies is my bestie
till death oukey gang . no matter what . err . what going to happen happen lha
senang cite but
tak kire ape pon lhaa
korrang second lepas family akuu
and i promise that !  
 


 

Labels:

back to top?
Sunday, April 10, 2011 @ 3:00 AM
putus
PUTUS
taktahu lha na skap ape
kiteorrg kenal since tahunn lepas dalam bulan err julaii august catu lha
dipendek en cerite kiteorrg lost contact 
dalam aher bulan january this year i mean 2011 kiteorrg cont balek mcam ,
aku terjupe facebukk dia lha , catu .
die mintaak couple balek , and seriously , hati aku memang tok die 
kiteorrg kapel time burfdaay aku , aku mintak so mcm so sweet gitu lha :)
10 FEBRUARY 2011
setiap hari setiap mase jam detik waktu die kol aku
every night die buad super saver
aku un tatau die buad super saver ape pai dary kol 1 pai kol 5pagy die kol
tah ape kiteowgg gadoh , gelak , nanges , nyanyi , melalaak 
aku tatau lhaa die yg maen guitar ke hape , tapi kalau die yang maen , thankyouu
awak , guitar dan suare memangg kamcheng :)) sedaaap 
orrg suke sanadd denga die nyanyi
pena satu mlam tuhh die takot en akuu sampai menanges2 akuu
aku da benti nanges , die takot en agy , pe lagy , memangg nanges2 lha aku
die skap "bie suke denga sygg nanges"
gilaaa :( aku takot lha bodoh !
heee :D
tapi tu dulu , skang da takde lagy
kalauu na kate memory , sumpah memory aku dengan die bnyaak sanad , hepi hepi hepi :)
tapi ade maknusie bergelar sahabat aku buad aku cm puki andd
aku pon da malas lhaa na amek tau pasal kau dan die
memory , memory lepas jelaa , walau un memory aku dengan kau memory terindah
semue pasal kau bahagie
kalauu na aku sebot satu2 , memang korrang ta larat bace 
aku malas pike daa
banyak janji kite kan , janji kau nak aku pai bile2
janji janji janji

lagu ni kau nyanyi tok aku , aku takan pernah lupe , setiap hari aku maen guitar lagu ni
sebub aku syaang kau <3

cinta jangan tinggalkan aku karna takkan pernah ada cinta selain dirimu ,
jika kau tinggalkan aku sanggupkah diriku menghapus sgala bayangmu oh kekasihku
Kembalilah.


Labels:

back to top?
Sunday, April 3, 2011 @ 12:46 AM
telinge terrbako
setiiap mase kalaau boleh kau na kol en
adoyy , ini yang buad aku sygg kau ni :)) 

Labels:

back to top?
Saturday, April 2, 2011 @ 2:19 AM
i hate youuu
pahal kauu mcam benci gile kat aku aah
aku ta tego kau , aku ta carek msalah nan kauu
kau kenape bodoh ?
akuu na gediik ke , tanak pkai tudungg ke hape
bukan masalah kauu siket pon lhaaa !
yang kau nak kutok aku mcam2 kenape haa ?
kalaau kau kutok aku pasal aku takay tudung ke ape tape gak
ini pasal akuu budak siam budak indon budak bangla budak nepal
kau na kutok
dasarr mcm gile kau nih wehhh !
akuuu ta kutok kauu pon , dulu ! sekarangg ,
memangg aku kutok kauu weh ,
buad ape aku na bangge2 en kau
aku waras gy
naaak menanges akuu weh , aku sabar jela
sorry lha , aku kuat sabar dengan perangaii kawan yang suke mengutok mcam kauuuu !
kau enad aku hamak nak kawan kau lhaaa ?
sumpah aku geli lha dngn kauu
dapat kawan sekelas denagn mulot cibett mcam kau memang ta bawak hasel bende wehh ! 
kau stakat pkay songkok tunjok alim tapi
kuad mengutok aku buad ape
hayy dude , show urself lhaa
budak pkayy cikanggg sekola pon lagi baek drpde kauuu 
dasar ta sedar diri
hahahaha !
menyesal aku puji kauu ,
menyosal den wehh !
aku skap kau pnday bace doa lha
aku skap kauu pnday ceramah lhaa
best lhaa
hayy budak , mnyesal akuuu !
cibettt kauu
lagii satu ni haaa , jangan haraap lha lepas ni aku na tegor kau ke ape
jgn harap jugak aku na jawab soklan kau ke pertanyaan kau
hayy , pandang muke kauu pon aku da malas
kalauu kau jijik sanad kawan nan aku ,
tapaya lha kawan , itu lha budak bodoh
kalau kau mcm hine sanad na kawan nan aku , 
tapayaah sebot name akuu , ini lagi bodoh
perlu ke kauu jeriit2 name akuu
enad aku suke lhaa , kau kutok aku dengan bangge mcm kau sempurna .
aku benci kaaauuu I.A

Labels:

back to top?
@ 2:03 AM
selamat ulang tahuun
dad , i love youuu
selamaat ulang tahunn
semoge panjang umor , adek akan doa kan ayah 
and i promise to be your sweetest daughter
everr :))

err
secret recipe jommm :D

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

bangang Thinking about going to blog again TRIK APLINET kemajuan teknologi COURSE : Civil Engineering University Muhammadiyah Malang Daerah saya : Negeri Sembilan , Malaysia Dua Ribu Tiga Belas . Mawar Rashid . Kinda Bueno B... Pizza secret recipe ! ABPBH MAYA KARIN CUN BRUNO MARS COOL GILA IJAT SHA...
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS