cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Tuesday, October 2, 2012 @ 6:12 AM
New look
     

Berperasan bahawa ini muka aku



     Alhamdulillah , 9.00pm tepat , hari selepas isnin yang sangat disaster , selasa 2 oktober 2012
Blog yang usang sudah lama tidak berubah dan membosankan sudah berubah wajah
Mungkin tidak secantik mana tapi cukuplah untuk menutupi cela dan kenangan lalu . Haha
Penat , sangat , 4jam duduk diam berteleku menghadap blog untuk mengubah apa yang patut sedangkan ...
hanya mengambil skin dari blogskins , lagu pun hanya curi tampal dari blog orang lain . Gambar ambil dari fesbuk yang tidak hot langsung . dan bosan . dan tiada apa apa . Like hanya seketul dua . Uhuks . What a life

     Itu je yang mampu tertaip *berpeluh*
Daripada meneruskan karangan yang tidak berapa berguna di blog 'beauty , this is beast' baik saya buka buku bahasa melayu dan mulakan menulis tulisan usang lagi berhabuk .
Final exam next week :) Goodluck everyone . Malas tulis . Malas . Tapi masih belum berhenti . Hahahaha . Okay dah , lepas titik ni no more word . okay ada lagi ! Ahh bilanya mahu habis ? Okay dah ! Dahhhhhh . Ignore post kali ini yang hanya membabi buta . Hahahaha . Enjoy lagu ohkay ?

     Assalamualaikum , tak jawab dosa jawab sayang :)

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

Alhamdulillah Lebaran 1433 Hijrah its not hurt , but its kinda hurtim a love failu... MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition) Always Think Big Soundtrack for SPM : Mr Saxobeat Kaki Bengkak Guna Ubat Gamat Hati Luka Guna Ubat A... Alahai Manusia Aku Nak Jadi Omey Macam Taylor Swift Aku Omey Gila Perasan
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS