cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Thursday, August 23, 2012 @ 4:45 AM
Alhamdulillah
   Alhamdulillah for lotsof things that happen to me recently . recently means yesterday and today :) Alhamdulillah means syukur kepada Allah . So let me tell you now whats going on
   Assalamualaikum , tak jawab dosa , jawab sayang ! Wa'alaikumusalam . Eh ? sayang lah ni ? Terima Kasih :D
   Firstly , Alhamdulillah , im not thinking about you anymore . it's like semua beban ... hilang tuh tak lah . it's like semua beban berkurang sangat dalam hati ni after last night aku koyak semua gambar kau , gambar kita . Stuff yang kau bagi tuh , aku campak hujung bawah katil . Hahahaha . Nak buang , rasa macam tak sanggop lah , duit tuhhhh , ingat guna air liur apa beli ?! Haha . it seriously , it feel much more better now , Alhamdulillah . I should done that long ago ! Dammit aku baru buat semalam . No need lah kan ingat orang yang tak appreciate kita ? No need ingat orang yang ignore kita . No need sayang orang yang tak sayang kita . No neeeed lahhhhh ! Even kalau kita sayang dia bagai nak rakk tapi dia buat endah tak endah kat kita ? okay whats the point lah all that ? takde point takde motif , buat hati sakit . okay dah stop it , i've enough . You and I are seriously over . Aku dah takde feeling nak couple lagi . no feeeeel lah . serious sakit . Mungkin kau balas dendam kot ? Hahaha . aku dah sakap kan , kalau tak sayang sakap but dont ignore me like macam aku nih takde perasaan langsong ? kan ? Fike lah guna otak ! Tapi seriously , aku dah takde hati kat kau , aku dah tawar hati . Hahahahaha . K dah !
   Second Alhamdulillah is for today raya kelima bersama besties rakan sekelas and my stomach are likeee fufufufuuuuuu kenyang nyaaaaaaaa :O Hahahaha . Duit raya pon dapat . Yeah yeah yeah ahh :) Firstly aku raya dengan dorang lambat , supposed pukul 10 lah kan , aku datang pukol 1 . Hahahaha . Ehh , yang penting , kau tahu apa . Tahu lah aku takde transport en ? Diam Diam ! Makan Ayam , Makan kuih , Makan bihon sup , Makan mee goreng , Bihun goreng , Char kuey teow . Hahhh , kau tengok , memang stok makan sebulan lah kan ! Balik aku check perot , lahai boroi gila perot . HAHAHAHA . Gemok itu comel . Anda comel ? *vokal bukan sekadar rupa . Hahahaa . So Alhamdulillah , pray to Allah for all that i've got for this past 16 years . Im 16 kay :) still young and steady . Hebak . So , long post . Senanye tanak berhenti . Eleh , ada orang baca er ? Takdee pong . K dah :) So , Thanks for Everything Amirul Amin , have a happy life kay , dont you ever ever muncul in my life kay , semak tuh takde ah . But , jangan kau konon peduli setelah sekian lama kau endah kan . Ceh . Memang taguna pon :)
back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

Lebaran 1433 Hijrah its not hurt , but its kinda hurtim a love failu... MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition) Always Think Big Soundtrack for SPM : Mr Saxobeat Kaki Bengkak Guna Ubat Gamat Hati Luka Guna Ubat A... Alahai Manusia Aku Nak Jadi Omey Macam Taylor Swift Aku Omey Gila Perasan Encik Mimpi
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS