cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Sunday, January 30, 2011 @ 8:48 AM
kao bahan aku ?
azizan 

masaalah lha kao ni ! aku sygg kao tahu
kao mintak kapel , aku piki seribuu kali dulu sebub kao ex haku
fine , kao dah mintak beribu kali aku trime
fiyuh , baruuu nak happy wey
die ade awek laen sblom akuu . penaat sanad
akuu tatauu ! awek die bahan aku and !
aku bukan jenis suke begadoh . penat ! serious
bgos ! bpe lame kaw kple ngn dano ?
    • Kamila Kaytleen Henley bape jam je (:
    •  kaw tahu dye da ade awek ?
    • nope . wait . maksod kao ?
    •  haaha , tapayh nakk tehegeh ! bpe lame kaw knl dye !
    • Smgt je citer ni. .tv3 terbaaaekkkk!
    • kaw diamm laa berokkkk !
    • Aku kenal dia dari bayi sampai skrg

    • ituu aku tau lhaa .
    • aku terhegeh ? ouh please ?
    • ouh .
    • yeaa kaw tehegehh !
    • Hahak, k0rg dua cple dgn dia pun. . .belum tentu dapat dia. . .wakakaka, ni haaa abg dia jage. . . .kuang6x
    • nonsense ! weyy please lhaa . aku malas naak layan buadk cm kao . sumpah
    • ouh , kaw tanak layan ur kaw da sedar kaw yg sala kan bodo !
    • bende nye ? aku dah memaang tak tau kalao die de kapel . so fuck off . dry kao serang aku cm gile baek kao twos gy kat dano en yg mintak kapel nan akuu

    •  kimm; ouhh yee , kesahh lakk kan ! dalame wehh aku stiil ngn dye ' buto minah nii yg memantat sngad !
    • ouh , dye ! so kaw tatao dyee da awekk lahh , cmm tuh ! kaw dakk mne , ?

    • eyy . mane lhaa aku tau ken ! dah die yg skap die nak kat aku balek and die skap die single so pehal kao nak serang aku . mcm aku tau lhaa babi !

    • Lalalala. . .lau camni, blum msuk umah aku, mak aku da tendang k0rg. . .kuang6x

    • hmm , yea laa wehh .
    • ehh , fuck off lahh beb !

    • Nk g mkan jap la. .cik kamila dgn cik aien nk j0in? Haha
    •  nak sngad , ;-) wehh , kaw ckp kad dano ' aku na meet dye !
    • dak mantin . aku ex dano . enad lagy aak ade orrg gile mcg kao uh . aku aah tuh . eeiii tlong lhaa . sumpah . aku paling malas gadoh2 . cm batak sanad kat laki uh -,-
    •  ouh yaw ? if ta batak ' pehall kaw mengatal wehh , alahai ! chill la doe ' poyo ta batak pulakk kaw . huh , mcm bgoss jee . kad sini bole laa , ckp ta batak kan ' padahal ' ahlamak koret2 lahh kaw ! puakee toll .

    • ee please laa . kaq aen , bkan sala mela un .
      dano tpu dy , dano curg ngn kaq aen .
      so , pesal na sala en mela lakk ?

    •  
      fara please , interframe laak die xD

      aku ta batak laa balak kao . menggatal ? takde makne nye weyy . kalao kao tak tauu situation sebenaa takpayah buad2 konon kao tau . aku ta hamak laki penipu cm tuh . cm de satu je laki . kao amek lha die ...-,- ouh please . aku tanak sebub sowg laki cm uh nak gadoh . geli weyySee More
    • aku lg-lg-lg geli laa sis ! haiyoo ' derr ' lg-lg gado ngn kaw ' ta dapat pe laa kan ;HAAH , oke aku tnye dano ' so cer aku ngn kaw tak sentle lg aww sis , wait n see ok.
      farraa; taya nakk akq sngadd lahh kan !
    • akuu memang naak serang dano . saket hati tauu ! dasar ! die gy off fon pulaak ! please aah . serious , kalao kao naak sangad kat dano . hambek je . akuu ta teringin de laki mulot becabang
    • Budak2
    • please !
    • Mulut aku runcing. .wakaka
    • kimm ;yee budak2 kan ! dulu unn kaw cm niee lahh ' laahh
    • lnx anda laa .. xp
    •  err faraa . farra . sblom kao out bce eyh . jamming ari rabu !
    •  oke sygg ! aq dtg jmming ary rabu nehh ..
      fiq x konpem g .. bpak aa dy ..
    • Dulu sumpah aku xsame lgsung mcm k0rg. . .aku bukan budak yg klau awek kne ambik org nk melenting,mcm xda harga diri. . .aku bukan budak yg suka hangout g pavi la, g ts la. . . .ko rilex jela, ,benda ni jadi bukan leh menyebabkan kiamat punn. .
    • Kao dahh gtau fiq ke faarra ? akuu risau tengok fiq cmtuh tadi . siyez ):

      kimm : maaf , aku ade harge diri . aku bukan jenis lepak pai malam cm mak bapak takde . aku takkan mlenting kalao takde org cm die . die nak dano , ambek lha . sumpah .... aku tak kesah but please . jgn buad aku cm aku ni budak ta ade perasaan . akuu ditipu aku yg kene . tlong , mcm murah sangatSee More
    • kimm ; ouh tengs derr.
    • da . dy ckap , uh pown lau dy dtg .
      aq more worried than u mela ..
      well , aq en manager .. ( bla aa luu , farraa ! ) xp
    • HAHAHA . manager ape nye tadik ta dtg weyy . hadoy xD
       
      nampak en merbezaan kami . saye ta mcm anda yang tak menjage tatasusila (:
      father mother i bgy yang terrbaek tok saye supaye saye tak jadi cm anda 
      aku malas gadoh dgn kao sebub laki . geli !
      aku try kol azizan but die off fon . sekali die kol aku tanye kenape .
      akuu lpas kat die . sampai hati die kapel nan aku tapi die ade awek laen
      then aku tros off . die mcg , die kate die takpena sygg budak tuh .
      aku tatau betol k taak ! ):
      die kate die nak aku sorrang je . die tanak org laen
      die mintak maaf . die merayuu . aku kesian dekat die )): !
      die kate die mintak clash dekat budak tuh . aku tatau ye ketak
      aku rase besalaah sanad dgn pmpuan uh . aku mintak maaf
      aku suroh die kapel balek nan budak tuh
      die tanaak . die gediik . die naak aku ): alahaaii
      aku tanak gadoh2 . aku tanak kene maki . akuu penat lha 
      sudah lhaa . bia lha azizan dengan nurul aien (: 
      kao kate aku batak kat laki kao ? aku tak batak . aku sygg die 

      mesej die bagi
      dano :tolong la jgn cmni weh . sumpah aku syg kau dol . series .tlong jgn break
       dano :aku da break da ngan dye , plss , aku sygg kau duu
      dano :tapi skng i dah buktian kat u , i syg u dry start i kenal u .lau tak , takan i nak kapel nan u
      dano :tanak . i sygg u . i tak sygg sesape slaen u . please trime i balek
      dano :takde , i nak kaple ngn u jugak . i sygg u . sumpah !
      dano : i takde rse syg pon kaple nan die
      dano :u , lao i syg u u takde lah i terhegeh smpai cmni . please u . bgy i 1 pluang lagi
      dano :u , please i syg u . i sngop buad ape je asal kan u trime i balek . please3
      dano :you ! kalao u bncikan i , tlong maafken i . i takan pkse u kaple nan i daa . i ptah hati . i baru engat nak maen kan gitar tok u tape lha ,tengs kapel nan i walao brape jam . i takan lupekan u pai bile
      dano : lagy satu , i mntak maaf buad u nanes . i pon nak nanges skg ni . k , i trime knyataan . kite break k . iloveyou
 

Labels:

back to top?
Saturday, January 22, 2011 @ 5:58 AM
battle of the band
i ouways dream to have my own band 
performing our own song
show what we have

this entry is about having a band
stuupid me

about me , i know how to play guitar and keyboard . not so much but i can (:
about farra , she is very good in guitar . like wuuhuu . amazing (:
about zaza , who know she can really playing guitar , same like me . and she has a wonderfull voice

cleverly , dis three best friend wanna have a band so why dont we create one (:
lepas tolak tambah bahagi darab .
dapat lha we all satu band celup xD

me , keyboard
farra , guitar rhythm 
zaza , main singer
and our additional band group member
raby , bass
fiq , lead guitar
 
we cant find our drummer ): actually we all already ask javin but he said "tengok lha dulu"
its a sentences yg tavoley pakai
so kami mcam takot lhaa
and as for farra , her mommyh mcam tak bagy . i mean memaang ta bgy
so macam mana hendak buad ?
 
sekolah menengah kebangsaan mantin
as for this , every year starting 2009 , theres a contest called battle of the band in this ordinary school
and actually , we all , macam naak masok for saja-saja like for having fun ounly
and if farra ta ade , who will take her place
like me and zaza doesn't want any other than farra

so macam taak jadi lhaa ini band although kami sudah mule start practicing 
semua orrang mcm hampa hati lha
and truly kami dah prepare something suprising that no one have done this before(:
like gmpak punyer
 
and for song , kami pon sudah pilih , dalam bnyak-2 lagu
when your gone by avril
hujan bunga di kuala lumpur by ana raffali
 berbangge lha kamu bedue sbub terpilih xD
 
and hopefully everything go perfectly as we all have planned before
dear Allah , please help us find our way to your path
 
 
setiap yang menang , ade yang kalah .     




Labels:

back to top?
Saturday, January 15, 2011 @ 11:26 AM
nah ! amek kao
enad die sowg bole story2 psal akuu
aku pon bole laa
ni haa aku tunjok muke (!)





aauwww <3 aku saayaang budak ni 
HAHA . entry cm bodoe je tapii kenyataan . budaak gediik ni besh gilaa (:
mcm budak ni kate dekat blog die jugaak ken
kami kenal lam laman web sosial ( ayat nak skema je)
lebey kurang kenal lam fb laah (: kennn adek 
tah cemane budaak ni gatal tegor aku last2 kamcheng xD
HAHA . memang mcm isi dengan kuku laah
tapi ofcourse laah aku kuku , lawa siked . HAHAHA (:
lupe nak bgy details
name die myna qyra . pngel berok xD HAHA
die 14 so jgn gatal2 kacao die . die bawah jagaan aku oke
die budaak lagy . HAHAHA . len laah aku , senior . en dek ?
kao sygg aku , gedik , aku lagii sygg kao laah budak <3

amek kao URL die , follow adek aku , kalao tidaa -,- 

 
back to top?
@ 10:56 AM
pindah sekola ):
cantik orang nya , secantik namanya .
nurul balqis binti abdul latiff

indah senyuman nya ,
putih kulitnya seputih soya ,
perangai gila ,
budi bahasa down siket .
dia lah kawan segeng aku . euphoria . budak gediik yang aku sayang
ade orang tak suka dia . tapi itu hal dia
kami kawan sejak form 1 . sudah gila sejak 2 . die pindah tyme form 3
alasanye , tadpt belajar di mantin 
walao alasan die memang tavole diterime , tapi sukahati die
yang aku tau , kami akan cont sapai bile
kan sayaang ?

belom pape kamii sudah gaduh ,
die kate die kene sisih ,
tapi sebnanye tak ,
munken kami tak sengaje dek .

jangan sedih ):
aku , zaza , farrah and ena sygg dekat kao gemok ,
kami takot kao tepengaroh sebub kao adek ,
kao budaak kecik ,
tapi takan kami nak tunjok ,
malu laah ((:

pape pon , sejaoh mane pon kite ,
walaopon kao dekat pd saje ,
kteowg sygg dekat kao je ,
tade org laen bole ganti ke .

jady kao jgn risau budaak keshik ,
jgn emo . kite tetap euphoria ok .


back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

bangang Thinking about going to blog again TRIK APLINET kemajuan teknologi COURSE : Civil Engineering University Muhammadiyah Malang Daerah saya : Negeri Sembilan , Malaysia Dua Ribu Tiga Belas . Mawar Rashid . Kinda Bueno B... Pizza secret recipe ! ABPBH MAYA KARIN CUN BRUNO MARS COOL GILA IJAT SHA...
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS