cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Saturday, March 24, 2012 @ 11:14 AM
MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)
 Assalamualaikum ! *lambai tangan lompat lompat mata sepet*

Tekan banner lawa untuk up up and away ke blog akak omey Manja :>

Pergi ke pasar membeli gula ,
Beli gula merantau ke Penang ,
Saya sudah masuk contest give away kak Manja ,
Akak tolong lah please , saya nak menang :D

Hee :D Hay kak Manja . Meh sini baca meh
Banyaaaaknyeeeee sponsor :O dan macam artisssss dah kak manja kan ^^
Autograph pleaseeeeeeeee :D semua sponsor all done follow and like and add friends .

Jom kita mulakan dengan definisi Limited Edition *Bediri atas kerusi , tangan dibahu*
Limited Edition bermaksud , Alah , cemane ye 
"Satu dalam Sejuta"

Banyak persoalan yang berada di minda banyak tanda tanya dan juga kata kerja 
Hm , Kisahnye , saya Limited Edition ke ?

I'm Limited Edition
- Sudah terang lagi bersuluh , sudah nampak lagi jelas , nama saya KAMILA MAHMUDAH ZAHRA BINTI MOHTAR . ada kea orang nama sebijik sebijik macam saya ? Hahahahaha . Rasanya saya satu dalam sejuta kot XD Muehehee . Kalau taguna binti pon , still ada kea nama macam saya ? Heee . Terima kasih Ibu , Terima kasih Ayah . Melapchiuguysss

I'm Limited Edition
- kerana saya pelik :) Pelik itu istimewa kan ? Dimana semua orang sama , dan hanya saya seorang yang lain . Ye ! saya limited edition :P Mwihihi 
For example : [based on true story] Kejujuran amat penting kan ? Kay , bila saya dan kawan kawan saya hang out , semua memakai tudung pesyen Hana Tajima , Maria Elena lah , Yuna . Saya memakai tudung bawal dan saya tocang disebelah kanan :D Satu shopping complex , hanya saya yang pakai XD Hee . Kira saya Limited Edition kan ? 


Kaannnnn :> saya sebelah , err , Kiri sekaaali :D *ignore muka sememeh*


Lepas tuh , kawan kawan saya pon tiru saya :( Lepas tuh tak Limited Edition lagi . HihiPicture ni pulaak saya amik 30 June 2011 . Masa kebangkitan Yuna . See , saya gunaa tudung bawal :D Special tak special saya ni :P Mueheheee 

I'm Limited Edition
- dalam sekolah saya lah , sekolah saya , sekolah awak awak awak taktahu lha . Kalau korang denga guruh kilat dan sewaktu dengannya and masa tuh korang kad tengah padang , korang mesti tutup telinga pastuh lari kan ? Kannnnnnnnnn ? Tipu lah tak :P Kay , saya tak -.- Saya ni orang nye pelik *Back to main point* sampai semua orang gelak en saya :'( Sobs Sobs . Bukan apa , dah saya semula jadi kejadian alam camtuh , nak buad cemana . Hay , jangan salah en ibu mengandong !
For Example : [Based on true story] Ceh , ayat nak macam dalam drama en , true story bagai . Tapi serious ture story pulak -.- Masa tu tengah kawad kaki ni haa kad padang *saya pengakap pengakap pengakap* Tengah kawad kaki kad padang tuh , tiba tiba ada pulak bunyik kilat . Pelaja pelaja lain lintang pukang lah lari pegi tepi padang . Kita pulak ? Kitaaaa cemane ? Sebab takot gemuruh tekejot mengejot dan mengejotkan , memang takot sangad , kita tutup telinga pastuh mencangkong kad situ jugak , tak gerak mane mane . yang lain dan pergit tinggal en kita sorang2 . Sampai guruh suma dah habis dorang datang , kite still duduk mencangkong tak boleh gerak . takod sangad XD sampai kawan sakap "Kalau kene guruh , kau jelah kene Mila , yang lain semua dah lari tinggal en kau sorang2" Hahahahaha :> 

I'm Limited Edition
- Hm , I am Limited Edition :P *Perasan , muka gedik tangan dibahu*
Saya pelupa , Err , Kay , itu tak membuatkan saya Limited Edition enough . Actually :3
Tayah na Example kan :P Kalau saya gadoh dengan parents , kawan , boypreng , cikgu . Saya mesti masok bilik menangis sepuas puas nye . Serious . Punya nangis nangis , lepastuh tibatiba saya terfikir
...
saya terfikir , saya menangis sebab ape senanye nih ? -.- Lepastuh saya akan duduk atas katil pike sedalam dalam yang amat kenape saya nangis
Lepastuh bila dah pike saya akan buad kesimpulan "Alah , hal kecik je pon , buad pe nak nangis semua . haish"
Lepas tuh saya keluar bilik makan minum tengok tv , gelak gelak
Hahahahahahahah :> Ada ke orang pelupa sampai sebegini rupa ? Hahaha

I'm Limited Edition
- Last but not least , Limited Edition ? Yeah , semua orang actually Limited Edition because semua orang ada kelebihan dan kelemahan . Setiap Kelebihan itulah yang membuatkan seseorang itu Limited Edition :> 
*Denagn harapan Kak Manja tersentuh baca ayat ni*
Heeeeee :D

Hadiah Hadiah menawan yang membuat saya tertawan dan ditawan :-

1 x Hot slim purse [green] sponsored by Girl's Favourite Shop
1 x Custom made tote beg sponsored by I AM NOT A DESIGNER
1pc x maxi dress sponsored bye Facebook shawl hijab room

Hay kak manja , sorry gilosss for the long post :'( saya terlalu sukakan gilakan menulis . Saya nak tulis panjang panjang tapi kesian kak omey penat lelah berpeluh peluh baca blog nih :P
For further information , carik saya : FACEBOOK SAYA





Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

Always Think Big Soundtrack for SPM : Mr Saxobeat Kaki Bengkak Guna Ubat Gamat Hati Luka Guna Ubat A... Alahai Manusia Aku Nak Jadi Omey Macam Taylor Swift Aku Omey Gila Perasan Encik Mimpi Mimie KepengPeng Birthday Mila dan D'Lema School Holidays
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS