cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Monday, March 21, 2011 @ 6:18 AM
kau kaye aku kesah ?
peh ! kasot kauu converse lhaa yank :D
mahal tuhh , aku pon takde kasot converse (sebub converse da bnyak ciplak mcm crocs)
peh , LAWA weh .
kalaau aku pijaak kasot kau 
memang muke kau yg comel tuh konfem bubah jadi singe enn
haa , bile kau da jady cm singe senang lhaa aku suro orrg tngkap kauu bodoh :D
bahagiaaa :))

sorry lhaaa , aku ta layaak kawan kauu kat sekolaa
kasot akuu kasot mura je rm49 (: aku pkay pon sebub aku takde kasot sekola warne puteh
itu bukan kasot sekola , kau tatau eh ? sian kau en ! beza en kasot sekola un tatau
enadd kau pandaai beza en kasot , well , kasot kau en kasot mahal
biase , kalauu kasot kau mahal ofcourse kau bole kutok aku kan :D
tak malu nye kauu
sumpah jakun -_________- geli akuu

ta sanke kauu dari atas terjeritt2 kutok kasot akuu
LUPE ! kasot kau kasot converse . takpe aku pahaam 
kasot converse hot sebub tuh bnyak ciplak kat pasa malam although
kasot kau original 
LUPE ! kasot converse tuh kau beli time kau hang out nan akuu 
lagi mcm sial sebub like i care :DD
LUPE lagii ! kasot converse kau tuhh sumpah aku ta kesah gile (:
LUPE nak bgytau kauu ! akuu sygg kasot aku tuh , kau ape tau weeh
LUPE ! kau kaye sygg ,sebub tuh jakunn gile ak kutok kasot aku . kau jelesh en (:
satu bende yang aku takkan LUPE , aku kesiian tengok kauu <3
HAA ! disebub kan kauu , mulot akuu yang comel gile ni mencarot sume bagaai :((
salah kauu tau tak ! mcm bagos akuu tepekik carot kat kauu
maaf , aku hanye naak enad en kauu , kau kaye <3
 

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

this is love last school holidahh what about now what about tomorrow kasa kah saye ? ape semua ini ? this is life ku bahagia facebukk profile do i love you ?  i have forgotten what it feels to be normal there...
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS