cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Saturday, April 2, 2011 @ 2:19 AM
i hate youuu
pahal kauu mcam benci gile kat aku aah
aku ta tego kau , aku ta carek msalah nan kauu
kau kenape bodoh ?
akuu na gediik ke , tanak pkai tudungg ke hape
bukan masalah kauu siket pon lhaaa !
yang kau nak kutok aku mcam2 kenape haa ?
kalaau kau kutok aku pasal aku takay tudung ke ape tape gak
ini pasal akuu budak siam budak indon budak bangla budak nepal
kau na kutok
dasarr mcm gile kau nih wehhh !
akuuu ta kutok kauu pon , dulu ! sekarangg ,
memangg aku kutok kauu weh ,
buad ape aku na bangge2 en kau
aku waras gy
naaak menanges akuu weh , aku sabar jela
sorry lha , aku kuat sabar dengan perangaii kawan yang suke mengutok mcam kauuuu !
kau enad aku hamak nak kawan kau lhaaa ?
sumpah aku geli lha dngn kauu
dapat kawan sekelas denagn mulot cibett mcam kau memang ta bawak hasel bende wehh ! 
kau stakat pkay songkok tunjok alim tapi
kuad mengutok aku buad ape
hayy dude , show urself lhaa
budak pkayy cikanggg sekola pon lagi baek drpde kauuu 
dasar ta sedar diri
hahahaha !
menyesal aku puji kauu ,
menyosal den wehh !
aku skap kau pnday bace doa lha
aku skap kauu pnday ceramah lhaa
best lhaa
hayy budak , mnyesal akuuu !
cibettt kauu
lagii satu ni haaa , jangan haraap lha lepas ni aku na tegor kau ke ape
jgn harap jugak aku na jawab soklan kau ke pertanyaan kau
hayy , pandang muke kauu pon aku da malas
kalauu kau jijik sanad kawan nan aku ,
tapaya lha kawan , itu lha budak bodoh
kalau kau mcm hine sanad na kawan nan aku , 
tapayaah sebot name akuu , ini lagi bodoh
perlu ke kauu jeriit2 name akuu
enad aku suke lhaa , kau kutok aku dengan bangge mcm kau sempurna .
aku benci kaaauuu I.A

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

selamat ulang tahuun  aku ade kenal someone ni , kenal dekat sekola :) ... this is what we called love kau kaye aku kesah ? this is love last school holidahh what about now what about tomorrow kasa kah saye ? ape semua ini ? this is life
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS