cause I will
cherish
all my memories - Mila
UNIVERSITY OF MUHAMMADIYAH MALANG

display this
Faculty of Engineering
Major in Civil Engingeering | 2014
Graduate with GREAT CGPA AMIN ! 4.0
Nak jadi artis, nak jadi dokter, nak jadi perdana menteri
Amateur guitarist with no skills. Wanted to be Pianist
Open a lovely cozy cafe
Be friends with all kinds of people from all around the world
Nak jadi Isteri awak

KAMILA MAHMUDAH ZAHRA

display this
Kamila Mahmudah Zahra Binti Mohtar. 10|02|1996 Too many dreams too little time. Allah Rasulullah Family Friends Boyfriend, always will always have. Always wanted to be smart. Travel the world and see the beauty in everything. Positive heart will always leads to happy life.
CHANDRA YUDHA


SOMETHING TO REMEMBER

To see my life in pictures : Instagram To read all of thoughts : Twitter
Be bright like sunflower. Be strong and dont give up. Have courage and be kind.
Allah loves you
Tuesday, April 26, 2011 @ 2:51 AM
ceritera wayang
dalame gilak lhaa ta tengok wayangg
rendduuu bende yang ade dalam wayng tuh
kerusii :DD ohmaigad , iloveyouu
HAHA
kau bayng en betape gayat nye naty aku napak kerusi wayang
aku gesek2 muke aku kat kerusi tuh
mcm bapak shinchan gesek himawari kat janggot kasa die tuh
eheee <3
ohoii , ceritera ape yang syukk sekaarang reader ?
SENJA KALA
NEVER SAY NEVER
BIG MAMA 3 
saye mauu tengok , 
meraka kate iaitu sekutu sekutu ku yang berkutu kate en
senjaa kala best , walau un aku ni memang takeh tngok cite tuh
tapy dalame aku ta jerit2 , hee
terime kaseh ats jeritan saye 
never say never pulak ade justin bibir
yang aku memang ta minat tapi
ade segelintir makhlok tuhan peminta justin terbibir kate best
wuaaa 
big mama pulokk lawak lucu kelakarr
lagy tringin tngokk
WAYANG
i wannt to go to sremban ini sabtu tapy membe tadak duwet :( 

Labels:

back to top?
monthly archive

December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 August 2012 October 2012 April 2013 May 2013 July 2013 July 2014 November 2015 August 2016
recent entries

iloveyouu its you putus telinge terrbako i hate youuu selamat ulang tahuun  aku ade kenal someone ni , kenal dekat sekola :) ... this is what we called love kau kaye aku kesah ? this is love
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS